JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Fyldte squash med bacon

af Julie Karla november 30, 2017
Skrevet af Julie Karla november 30, 2017

Uh, jeg ved godt, at jeg lovede en opskrift på en juleagtig æblesmør, og den kommer også! Men først vil jeg altså lige poste denne her opskrift på fyldte squash med bacon. Sådan en dejlig nem hverdagsret, som de fleste kan li’, og som børnene forhåbentlig også gerne vil kaste sig over.

Elsker fyldte squash fordi det er sådan en taknemlig ret. Man kan sådan set bare komme de fleste rester ned i sine squash. Drysse med lidt ost, eller vikle bacon omkring, og så har man altså en sjovere og anderledes nem hverdagsret end den klassiske lasagne eller kødsovs.

Fyldte squash med rester

Fyldte squash med brune ris

Jeg havde nogle brune ris tilovers fra gårsdagens boller i karry, og de fungerede som grundelementet i mit fyld. Dem blandede jeg sammen med de grøntsager, jeg nu havde ved hånden, og der var heldigvis også lidt frisk rosmarin i blandt, og så blev det hele vendt sammen med flødeost.

Bacon blev viklet omkring, meget vigtigt, og så kører det ellers bare. De smager virkelig godt, og ikke mindst fordi noget af den dejlige salte baconsmag drypper ned i fyldet. Det kan vi li’!

Så opfordringen er hermed givet videre om at kaste sig ud i de her skønne fyldte squash. Og freestyle endelig! Brug hvad du har i køkkenet. Det er oftest ved at improvisere at de helt gode retter, og senere gengangere, opstår.

Fyldte squash med ris

opskrifter med squash
Udskriv
Fyldte squash
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
40 min
Samlet tid
55 min
 

Nemme og lækre fyldte squash med bacon på toppen!

Ret: Hovedret
Køkken: dansk, internationalt
Antal: 4 fyldte squash
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 4 mellemstore squash
  • 3 dl kogte brune ris (du kan også bruge perlebyg, speltkerner eller andet)
  • 2 store spsk flødeost
  • 8 skiver bacon
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk bladselleri
  • 1 stor tomat (eller 2 små)
  • 4-5 kviste frisk rosmarin
  • olivenolie
  • salt
  • friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Halvér squashene og udhul dem. Der skal dog stadig være en god tyk skal tilbage. Gem squash "kødet" til en anden opskrift.

  2. Snit løg, hvidløg og bladselleri fint og steg det i olivenolie ved middelvarme et par minutter, indtil de bliver en smule bløde.

  3. Tilsæt grofthakket frisk rosmarin og hakket tomat. Lad det stege med et par minutter og tag af varmen. Lad det køle en smule ned.

  4. Bland de stegte grøntsager sammen med de kolde ris og flødeost. Smag til med salt og peber.

  5. Kom fyldet i de udhulede squash og vikl bacon omkring.

  6. Dryp med olivenolie, pynt med en kvist rosmarin på hver og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Fyldte squash med kød

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Nem gløgg opskrift
Næste indlæg
Æblesmør opskrift i slowcooker

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen