JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Gedeost bruschetta med løgpuré og mørt oksekød

af Julie Karla februar 6, 2019
Skrevet af Julie Karla februar 6, 2019

SPONSORERET INDLÆG I SAMARBEJDE MED GEDEOSTEN.DK: Så er jeg tilbage på bloggen igen, og klar med en ny opskrift, som jeg har udviklet i samarbejde med gedeosten.dk. Nemlig de her små lækre gedeost bruschetta med løgpuré og mørt oksekød.

Gedeost bruschetta med soignon gedeost

Min graviditetskvalme er heldigvis ikke så voldsom længere. Jeg har et par timer om dagen, hvor jeg lige har lidt pusterum, og kan lave mad, jubiii! Så det er da et pænt fremskridt fra at have været væk fra køkkenet de sidste 2 måneder.

Den ultimative gedeost bruschetta

Jeg har forsøgt at lave sådan den ultimative gedeost bruschetta, hvis man spørger mig. Sådan en rigtig umami bombe. Og det er det blevet. Først og fremmest er der løgpuréen. Den har jeg hentet inspiration til her i en af mine tidligere opskrifter. Denne her gang har jeg bare tilføjet balsamico eddike, som giver et fantastisk syrligt modspil til de søde løg og den fede creme fraiche.

Gedeost bruschetta opskrift

Og så passer den der løgpuré fuldstændig eminent godt sammen med gedeost. Her har jeg endnu engang brugt Soignons økologiske gederulle, som er mild og blød. Og prikken over i’et er selvfølgelig det møreste økologiske oksekød. Gør dig selv den tjeneste at købe en rigtig lækker bøf af god kvalitet, så man kan få de møreste skiver. For hvis kødet er sejt, så falder denne her bruschetta lidt til jorden.

Gedeost bruschetta som appetizer

De her gedeost bruchettaer er oplagte som forret eller appetizers, når man får gæster. Jeg lavede dem egentlig bare til Mikkel og jeg i weekenden, for når jeg endelig kan spise noget, så skal det dælme også være godt! Men det er så fedt endelig at være lidt tilbage i køkkenet. Og jeg har også fået lavet et par opskrifter til min kogebog. Så mon ikke det er ved at vende med den kvalme. Jeg har hørt nogle sige, at hvis man først begynder at få det bedre, så går det snart væk. Fingers crossed!

gedeost bruschetta fra madblog
Gedeost bruschetta med soignon gedeost
Udskriv
Gedeost bruschetta med løgpuré og mørt oksekød
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
35 min
 

Den ultimative gedeost bruschetta!

Ret: Appetizer, Forret, Snack
Køkken: internationalt, Italiensk
Antal: 14 styks
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Løgpuré
  • 4 mellemstore løg
  • Olivenolie
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 1 spsk frisk finthakket timian
  • 2 spsk creme fraiche
  • Salt
  • Peber
Øvrigt fyld
  • 1 okse entrecote eller andet mørt stykke kød
  • 1/2 økologisk gederulle
  • 1 lille flute
  • Chiliflager
  • Frisk timian til pynt
Sådan gør du
  1. Skær løgene i halve ringe og steg dem på en pande med olivenolie. Steg ved middelvarme. Løgene må endelig ikke tage farve, men skal steges gyldne og møre.

  2. Efter en 5 minutters tid tilsættes 1 spsk. balsamico og frisk timian og løgene steger videre en 10 minutters tid. Når løgene er møre tages de af varmen og køles lidt ned.

  3. Kom løgene i en minihakker eller foodprocessor og blend dem til en fin puré sammen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.

  4. Skær tynde skiver af brødet og rist dem i ovnen med lidt olivenolie et par minutter.

  5. Steg bøffen et par minutter på hver side, indtil den er medium/rare stegt.

  6. Fordel lidt løgpuré på hvert stykke brød. Kom en skive mørt oksekød på. Dernæst en tynd skive gedeost og afslut til sidst med ekstra frisk timian og tørrede chiliflager.

De bedste gedeost bruschetta



0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Hvorfor er der stille på juliekarla.dk?
Næste indlæg
Lækker dip med bagt blomkål

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen