JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Græskarsalat med æble, granatæble og hytteost

af Julie Karla oktober 25, 2018
Skrevet af Julie Karla oktober 25, 2018

Jeg er i fuld gang med at arbejde på min nye kogebog, som skal være færdig i starten af det nye år, og det er et mega sjovt projekt, men det tager også tid. Så jeg er begyndt at sætte konkrete dage af til at lave blogindlæg og opskrifter og så andre dage til kogebog. I dag er det så blogdag, og det kom der denne her græskarsalat med æble, granatæble og hytteost ud af.graeskarsalat med aeble opskrift

Græskarsalat med ingredienser der klær’ hinanden

Der er ikke meget, der kan gå galt, når man matcher græskar med æble eller granatæble. Og æble og rucola er også altid et godt match. Og ja, hytteost går bare godt til det hele! Se bare mit tidligere indlæg KUN dedikeret til hytteost, hvor jeg går igennem et hav af smagskombinationer.

I det hele taget er det som om, at når vi nærmer os efteråret, så går min hjerne bare i græskar mode. Jeg elsker den dejlige grøntsag, og kan faktisk ikke få nok. Jeg vil have græskar i det hele! Og løber man igennem bloggen, har jeg også lavet en MASSE græskaropskrifter! Faktisk så mange at det næste indlæg bliver et græskarindlæg, der kun handler om, ja det har du nok gættet.opskrift på graeskarsalat med hytteost

I morgen er der fødselsdag!

Og så er det min søde mand Mikkels fødselsdag i morgen. Jubii! 38 år! Vildt når man tænker på, jeg har kendt ham siden han var 25! Og nu hvor Nord snart bliver 3 år, så synes han virkelig, at det der fødselsdagsfejring det er fedt. Så vi har været i Søstrene Grene og plyndre hele butikken for fødselsdagsgrej og skal rigtig pynte op i eftermiddag, når han kommer hjem fra børnehave!

Menuen i morgen. Den står selvfølgelig på Stægt flæsk med persillesovs og citronfromage til dessert. Det er jo fødselaren der bestemmer! Så græskarsalaten må vige denne gang.

graeskarsalat med aeble opskrift
Udskriv
Græskar salat med æble, granatæble og hytteost
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 

Super dejlig og nem græskarsalat, som er smuk at se på.

Ret: frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr butternut græskar skåret i halve skiver
  • olivenolie
  • 2 store håndfulde rucola
  • 1 æble
  • 1/2 granatæble
  • 4 spsk hytteost
  • 2 spsk ristede græskarkerner
  • 2 tsk hampefrø
Sådan gør du
  1. Skræl butternut græskaret og skær det i halve skiver. Dryp med olivenolie over og bag i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 minutter, indtil de er møre. Lad dem køle af.

  2. Skyl rucola og fordel det på et fad.

  3. Læg bagte græskarskiver på.

  4. Pynt med skiveskåret æble, granatæblekerner og hytteost.

  5. Drys let ristede græskarkerner over samt hampefrø og dryp til sidst med en god olivenolie.

graeskarsalat til aftensmadnem graeskarsalat på fad med toppings

1 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Glaskål salat der smager så godt
Næste indlæg
Opskrift på omelet med gedeost og balsamico karamelliserede løg

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

1 kommentar

Annette oktober 9, 2019 - 8:21 pm

Dine opskrifter finder jeg lækre og uden brug af for megen tid at tilberede

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen