JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Grønne linser med æble, bacon og persille

af Julie Karla oktober 6, 2013
Skrevet af Julie Karla oktober 6, 2013

Jeg får ind imellem at vide, at vi spiser lidt for sundt herhjemme. Min mand synes i hvert fald nogle gange, at det tager lidt overhånd med mine mange salater. Det er måske også rigtig nok, men jeg elsker at lave salater, og jeg laver tit flere forskellige ad gangen. Løsningen er at putte bacon i salaten. Det er et hit, og så passer det virkelig godt i rigtig i mange salater. Min yndlingsbacon er Irmas frilandsbacon, men til denne her salat har jeg brugt en økologisk bacon fra Hanegal, som også smager godt, og som kommer fra en glad gris.


Ingredienser (2 pers.)
1 dl. grønne linser
1 æble
1 pk. bacon (fx Hanegal)
1 tsk. Dijon sennep
1 tsk. olivenolie
1 stor håndfuld finthakket persille
1 håndfuld ristede græskarkerner
Salt og peber

Tilberedning
Kog linserne efter pakkens anvisning. Rist græskarkernerne på en tør pande, og stil dem til side. Steg derefter baconen sprødt. Læg baconen over på et stykke køkkenrulle, og lad det suge noget af fedtet. Bland linserne sammen med olivenolie, Dijon sennep og finthakket persille. Skær æblet og baconen i små stykker, og bland det sammen med linserne. 

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Pære med parmaskinke og peberrodscreme
Næste indlæg
Frugt og marcipankugler med mørk chokolade

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen