JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Grøn linsesalat opskrift med butternut squash

af Julie Karla marts 29, 2016
Skrevet af Julie Karla marts 29, 2016

Her kommer jeg lige med en grøn linsesalat opskrift med butternut squash, som jeg lavede før bettemanden kom til verden. Så den har lige måtte ligge lidt i gemmeren indtil nu. Men jeg kan sagtens huske, hvor begejstret jeg var for den.

Grøn linsesalat opskrift med de “glemte” linser

Jeg lavede linsesalaten i forbindelse med denne her bruschetta opskrift med gedeost, da ét græskar var nok til begge opskrifter. Og linserne dem brugte jeg for første gang i meget lang tid. Ved egentlig ikke hvorfor, for de smager jo super skønt, og er mega sunde, men det er bare sådan en af de ingredienser, jeg glemmer lidt, og så får totalt optur over, når jeg endelig bruger dem igen. Så her kommer den: grøn linsesalat opskrift…

grøn linsesalat opskrift

Her på hjemmefronten går det rigtig godt! Nord er blevet 9 uger, og hver uge sker der noget nyt med ham. Det er så fantastisk at følge med i hans udvikling, og spørg mig om mit hjerte smeltede første gang han smilte til sin mor! Skyndte mig at skrive det i hans ‘barnets bog’. Jeg elsker virkelig at være på barsel. Jeg skal ikke lyve, for det ER hårdt nogle gange med et barn på armen konstant, men det er minimalt i forhold til, hvor skøn han er. Så det her kommende år glæder jeg mig til!

nem grøn linsesalat

Noget andet jeg glæder mig til, er den barsel, jeg og Mikkel skal holde i Barcelona til efteråret. Vores lille familie tager nemlig til Barcelona for at nyde hinanden, og jeg glæder mig selvfølgelig også til at dykke ned i de catalanske kulinariske specialiteter! Men den tur kommer I helt sikkert til at høre mere om. Nu vil jeg vende tilbage til min lille dreng, og håber snart jeg får tid til at vende tilbage her på bloggen snart igen.

Udskriv
Grøn linsesalat opskrift med butternut squash
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
45 min
 

Grøn linsesalat opskrift med butternut squash er en skøn salat i sig selv eller som tilbehør til kød

Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 4 portioner
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 dl. grønne ukogte linser
  • 500 gr. skrællet butternut squash
  • 1 rødt æble
  • 1/2 rødløg
  • 1 håndfuld ruccola
  • Tørrede chiliflager
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • 1 tsk. æblecidereddike
Sådan gør du
  1. Skyl de grønne linser grundigt og kog dem efter anvisning på pakken. Lad dem køle af.
  2. Skær butternut squashen ud i mellemstore tern, og kom dem på en bageplade. Vend dem i godt med olivenolie samt salt, peber og tørrede chiliflager. Bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 25-30 minutter, eller indtil de er dejligt møre. Lad dem herefter køle lidt af.
  3. Skær rødløget i tynde, halve ringe.
  4. Skær æblet i tynde både.
  5. Bland de grønne linser sammen med rødløg, æble og æblecidereddike. Tilsæt de bagte græskartern og ruccola og vend forsigtigt. Servér salaten med det samme. Denne her linsesalat kan både serveres lun og helt kold.

grøn linsesalat opskrift med butternut squash

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bruschetta opskrift med gedeost og butternut
Næste indlæg
Råkost med fennikel

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Jette Malling marts 30, 2016 - 12:49 pm

Kære Julie Karla.

Tak for alle dine meget inspirerende opskrifter. Jeg er især glad for de vegetariske af slagsen, da min ene datter er blevet vegetar. Jeg vil jo gerne lave noget lækkert til hende, når jeg inviterer hele familien til spisning, og lige på vegetarområdet er jeg stadig nybegynder. Men flere af dine opskrifter er blevet afprøvet – og spist – med stor fornøjelse. Også af de “kødædende”.

Til lykke med din søn, Nord.
Ja, det er hårdt det første stykke tid, men husk alligevel at nyde det lille menneske, for tiden går så hurtigt. Inden du ser dig om, kan han sidde op, og så går det ellers slag i slag.

Mange hilsner

Jette

Reply
Julie Karla april 4, 2016 - 1:14 pm

Tusind tak Jette, hvor er jeg glad for at høre, at du og familien kan lide mine opskrifter! Du har ret, jeg synes allerede, at det går helt vildt hurtigt! Lige om lidt er han jo allerede 3 mdr.! Men du kan tro, at jeg nyder det i fulde drag : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen