JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Grønne appetizers

af Julie Karla december 29, 2015
Skrevet af Julie Karla december 29, 2015

De her grønne appetizers kunne være et bud på en nem og farverig velkomssnack til nytårsaften. Jeg har i hvert fald lavet dem før, når vi skulle have gæster, da de pynter så flot. Og så tager de vitterligt ingen tid at lave!

Grønne appetizers | www.juliekarla.dk

Grønne appetizers med forskelligt fyld

Man kan fylde de her squashruller med omelet og frisk koriander, som jeg har gjort her, men man kan f.eks. også putte lidt lækkert røget laks i, hellefisk eller noget helt tredje, hvis man vil gøre det lidt ekstra festligt til nytårsaften. I så fald kan jeg anbefale at blande flødeosten med lidt wasabi eller lidt frisk peberrod, for at give det et ekstra kick.

Og så kunne man jo også lave en lækker dip til, hvis man synes. Der er mange muligheder med de her squashruller, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Grønne appetizers | www.juliekarla.dk

Grønne appetizers | www.juliekarla.dk
Udskriv
Grønne appetizers
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 medium squash
  • 3 æg
  • 40 gr. flødeost
  • 1 gulerod
  • 1 moden avocado
  • ½ rød snackpeber
  • Masser af frisk koriander
Sådan gør du
  1. Snit squashen i fine tynde bånd på et mandolinjern eller brug en kartoffelskræller eller et rivejern.
  2. Pisk æggene sammen med en gaffel og tilsæt friskkværnet peber og salt. Bag omeletten på en stor varm pande med smør eller olie, så man får en tynd omelet.
  3. Læg den færdigbagte omelet på en tallerken og skær den ud i tynde strimler.
  4. Skær gulerod, snackpeber og avocado i tynde både og skyl korianderen.
  5. Smør en smule flødeost i enden på et squash-bånd og læg grøntsager, omelet og koriander ovenpå. Rul squashen og luk rullen med en tandstik.
  6. Anret squashrullerne på et fad og servér dem som de er, eller med en lækker dip.

En juleupdate

Ellers håber jeg, at I har haft en skøn jul. Det har jeg i hvert fald og har fået skønne gaver! Jeg fik bl.a. en kasse med forskellige glasskåle til madopbevaring. Og nu er der måske nogen, der tænker, sikke en kedelig gave, men det var virkelig noget, jeg ønskede mig!

Jeg har nemlig udskiftet mine gamle plastic opbevaringsbokse med de nye glasskåle med låg, som ikke afgiver nogen form for kemi, som f.eks bispenol A, phthalater eller andre grimme ting. Det er et valg, jeg har truffet, da jeg ved, at jeg kommer til at lave en masse babymad til den lille, og der vil jeg gerne kunne fryse det hele ned med god samvittighed.

Grønne appetizers | www.juliekarla.dk

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Omelet med bacon, æble og timian
Næste indlæg
Hurtig forret til nytårsaften

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Bagt fennikel med citron

    april 1, 2019
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen