JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hakkebøf opskrift med feta og granatæble

af Julie Karla november 4, 2015
Skrevet af Julie Karla november 4, 2015

Her kommer en lidt anderledes hakkebøf opskrift, da hakkebøffen ikke er ledsaget af sovs, bløde løg og kartofler, men derimod timianbagte rødbeder og en ret så skøn fetacreme med granatæblekerner.

Det lyder måske lidt sjovt, men det smager virkelig dejligt. Granatæblekerner og rødbeder går super godt sammen, og fetacremen supplerer perfekt med dens salte og cremede smag. Og så synes jeg bare, at det er sjovt at peppe hverdagsklassikeren af dem alle – hakkebøffen – lidt op. Det har den kun godt af.

Hakkebøf opskrift | www.juliekarla.dk

En god hakkebøf opskrift er også en genganger hos mig

Nogle folk har den opfattelse, at jeg altid spiser alt muligt spændende og laver alle mulige anderledes retter til hverdag. Og det gør jeg da også tit. MEN jeg spiser altså også helt almindelig mad, altså helt klassiske retter, og endda ret ofte. Så hakkebøffen er ikke en sjældenhed hos mig – tværtimod. Det er nem og hurtig mad og økologisk hakket oksekød er billigt og dermed et sikkert valg, når menuen hurtig skal på plads.

Men jeg prøver så vidt muligt altid at peppe min hakkebøf lidt op med noget spændende tilbehør, så det ikke altid bare bliver det samme. Forleden lavede jeg flødebagte rødbeder til hakkebøffen, og denne gang er det altså en lækker fetacreme med granatæblekerner, der får lov til at pryde tallerknen sammen med bøffen.

Hakkebøf opskrift | www.juliekarla.dk

Hakkebøf opskrift | www.juliekarla.dk
Udskriv
Hakkebøf opskrift med feta og granatæble
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
1 t
 
Antal: 3
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr. økologisk hakket oksekød
  • Rødbeder
  • Frisk timian
  • Salt
  • Peber
  • 200 gr. fast feta vælg en cremet én af slagsen
  • 4 spsk. creme fraiche 18 %
  • Granatæble kerner fra 1/2 granatæble
  • Frisk kværnet peber
Sådan gør du
  1. Start med at forberede rødbederne. Skræl rødbederne, skær dem i mellemstore stykker, og vend dem i olivenolie, masser af frisk timian, salt og frisk kværnet peber. Bag dem i ovnen ved 200 grader, indtil de er færdigbagte.
  2. Kom fetaen over i en skål og smuldr den med en gaffel. Tilsæt cremefraiche og rør godt rundt, så man får en dejlig tyk creme. Smag til med frisk kværnet peber.
  3. Del farsen i tre dele. Form dem til bøffer og hak mærker på kryds og tværs med en kniv, indtil man har en flot sammenhængende bøf. Varm panden godt op og steg bøfferne på hver sin side, indtil de er gennemstegte. Krydr dem med salt og peber og anret.
  4. Anret hakkebøfferne på en bund af bagte rødbeder. Vend hurtigt fetacremen med granatæblekerner og kom en god skefuld af cremen ovenpå hver bøf. Pynt med frisk timian, ekstra granatæblekerner, salt og masser af frisk kværnet peber.

Hakkebøf opskrift | www.juliekarla.dk

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Lækker morgenmad med æble
Næste indlæg
Lækker lasagne opskrift med oksekød og bønner

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen