JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Havregrød med hasselnøddesmør, kakao og mørk chokolade

af Julie Karla maj 14, 2013
Skrevet af Julie Karla maj 14, 2013

Det bliver ikke til så meget madlavning i den her uge, da jeg er i gang med den helt store eksamenslæsning til mit specialeforsvar. Min sidste eksamen nogensinde! Men jeg har dog tid til at lave mig en god portion morgenmad, for det skal der til, hvis man skal kunne klare en lang læsedag. I dag skulle min morgenmad være lidt ekstra god, så den stod på havregrød med hasselnøddesmør, kakao og lidt mørk 70 % chokolade. Det smagte skønt og en fantastisk måde at starte dagen på.
Hasselnøddesmør er virkelig et hit og består sådan set bare af hasselnødder, der er blendet til smør. Det smager skønt og især ovenpå havregrød. Det kan købes i helsekostforretninger, men min yndlingsudgave er fra Summerbird. Det er ikke helt billigt, men det smager så godt!


Ingredienser (1 pers.)
1 dl. havregryn
1.5 dl. vand
1 dl. mini- eller letmælk
1 spsk. hasselnøddesmør 
Kakao
Fint hakket mørk chokolade 70 %

Tilberedning
Kog havregrynene sammen med mælk og vand i et par minutter, indtil havregrøden er færdig. Hæld hasselnøddesmør over den varme grød og drys med kakao og lidt fint hakket mørk chokolade.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Go’ Morgen Danmark
Næste indlæg
Squashspaghetti med pesto

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen