JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Havregrød med banan og cookie dough

af Julie Karla juni 18, 2017
Skrevet af Julie Karla juni 18, 2017

Ahhh… søndag morgen og jeg spiser lækker morgenmad hos mine forældre i Århus, mens jeg skriver det her indlæg om min havregrød med banan og cookie dough. Det lyder da meget hyggeligt, gør det ikke?!

Havregrød med banan

Havregrød med banan – lidt ligesom banankage

Husker du min opskrift på en sundere cookie dough? Den har jeg brugt her som topping til min havregrød med banan. Og det er kræs, det må jeg blankt indrømme. Det smager næsten som en svampet banankage. Jeg har brugt nøddemælk, som jeg havde i køleskabet, men brug endelig bare almindelig komælk. Men mælkens cremethed sammen med den søde banan gør først og fremmest grøden helt vildt dejlig, og når så min sunde cookie dough kommer ovenpå spiller det virkelig.

Havregrød med banan

Rører man sin cookie dough rundt i grøden, smelter chokoladen og laver smukke chokoladestriber som på billedet, og det får jo bare ens morgenmad til at minde om en dessert både i udseende og i smag, hvilket vi jo godt kan lide!

En anden og mega god havregrød med banan

Skal I da heller ikke snydes for, for denne her havregrød opskrift med netop banan og kokos samt masser af god mørk chokolade er en anden af mine favoritter. Så hvis du ikke kaster dig over denne med cookie dough, ja så prøv min anden lækre havregrød med banan.

Havregrød med banan
Udskriv
Havregrød med banan og lidt cookie dough
Ret: Morgenmad
Antal: 1
Ingredienser
  • 2 1/2 dl usødet nøddemælk f.eks. cashewnøddemælk (du kan også sagtens bruge almindelig komælk)
  • 1 dl fintvalsede havregryn
  • 1/2 stk lille banan
  • 1 spsk cookie dough bidder + ekstra til topping
Sådan gør du
  1. Mos banan med en gaffel og rør det  sammen med havregryn og mælk i en gryde. Bring grøden i kog og rør undervejs.

  2. Når grøden tykner tages den af varmen, og står og hviler et par minutter.

  3. Bland cookie dough i og rør let rundt.

  4. Kom havregrød med banan og cookie dough i en skål og drys med ekstra cookie dough bidder. Servér med det samme og NYD!

Havregrød med banan

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost
Næste indlæg
Avocado toast med halloumi ost og honning

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

2 kommentarer

E. C. juni 19, 2017 - 7:37 am

Hej Julie Karla, tak for endnu en spændende opskrift. Jeg er helt vild med dit madunivers . Dine opskrifter byder på velsmagende og enkel mad med et pift. Jeg elsker at bruger lokale råvarer og råvarer i sæson. Jeg har også haft glæde af dine rejsetips, især til madsteder i Malmø. Del gerne flere.
Kunne du tænke dig at lave et indslag om køkkenudstyr du ikke kan leve uden i køkkenet. Jeg synes jeg drukner i køkkenudstyr selv, men så alligevel ikke har de rigtige.
Tak igen og god sommer.

Reply
Julie Karla juni 19, 2017 - 7:52 am

Hej E.C,
Tusind tak for dine søde ord, og ikke mindst fordi du læser med her på bloggen!
Det var da en super god idé! Det tror jeg da helt sikkert, jeg vil gøre.
Tak for tippet ; )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens nemmeste feta pasta i ovn – 5 minutters forberedelse!

    februar 12, 2021
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen