JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hjemmelavet granola med kokos og ananassalat

af Julie Karla april 21, 2018
Skrevet af Julie Karla april 21, 2018

Jeg lavede denne her opskrift på hjemmelavet granola med kokos og ananassalat, før min lille familie og jeg drog til Sardinien for en uge siden. Nu er vi kommet hjem, men VI SKAL bare afsted igen. For vi er fuldstændig solgt til Sardinien. Og jeg kommer til at skrive et helt blogindlæg omkring Sardinien. En lille rejseguide, som især sætter fokus på fordelene ved at rejse udenfor højsæsonerne. Hjemmelavet granola opskrift

Hjemmelavet granola med den bedste ananassalat

Har du nogensinde smagt ananas i selskab med frisk mynte før? Det er seriøst den bedste kombo ever. Er så vild med det, at jeg har spist det de sidste par uger til morgenmad. På nær selvfølgelig lige den forgangne uge, hvor jeg har spist oste, skinker, drukket cappuccino og spist mere ost til morgenmad. Denne her ananassalat med mynte er så lækker at komme ovenpå sin morgenyoghurt og helt vildt god i selskab med kokosgranola. Så er det sagt.

Og fra i morgen står den på endnu mere ananassalat og generelt bare en masse grøntsager. For det har ikke stået øverst på listen den sidste uges tid, hvor der er blevet tanket godt op på pizza, pasta og italiensk is. Præcis som det skal være på en ferie!

Morgenmadstrifli

Jeg har serveret min hjemmelavet granola med yoghurt og selvfølgelig ananassalat! Og jeg synes, det minder mig lidt om en slags trifli. Og nu vi er ved trifli, så slå endelig også vejen forbi min opskrift på sund hindbærtrifli til morgenmad. Den er og bliver et hit hjemme hos mig.

Hjemmelavet granola

Udskriv
Hjemmelavet granola med kokos og frisk ananassalat
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækker og nem hjemmelavet granola med masser af kokossmag. Hvis du elsker kokos ligesom jeg, så prøv denne her!

Ret: Morgenmad, Snack
Køkken: internationalt
Antal: 1 lille patentglas
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Hjemmelavet granola med kokos
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl grovvalsede rugflager
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 tsk chiafræ (kan udelades)
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk kokosblomstsirup (eller agavesirup)
  • 2 håndfulde kokostern (Urtekram laver dem bl.a.)
Ananassalat med mynte og lime til 2 personer
  • 3 skiver ananas
  • 1 spsk grofthakket frisk mynte
  • skal af 1/2 øko lime
Tilbehør
  • yoghurt (jeg brugte ymer fra Thiese)
  • skiver af jordbær
Sådan gør du
  1. Kom kokosolie og sirup på en pande og lad det smelte ved lav varme. Tilsæt gryn og mandler og rør godt rundt. Lad det stege ved svag varme i 10-15 minutter, mens der røres jævnligt rundt. Lad din granola køle af.

  2. Tilsæt kokostern.

  3. Skær ananas i små stykker og vend med grofthakket mynte og skal af 1/2 lime.

  4. Kom yoghurt i 2 små glas. Top med hjemmelavet granola og ananassalat og fortsæt samme procedure indtil glassene er fyldte. Pynt med jordbær og servér, eller opbevar i køleskabet til senere.

Hjemmelavet granola med kokos

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Pasta med parmesan, citron og friske krydderurter
Næste indlæg
Vegetar smørrebrød

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen