JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hjemmelavet oksebouillon + Vind den bedste julegave!

af Julie Karla december 8, 2017
Skrevet af Julie Karla december 8, 2017

I det her indlæg får du både en opskrift på hjemmelavet oksebouillon og i anledningen af, at det snart er jul, udlodder jeg sørme også en julegave til en heldig vinder. Og det er en gave, som nærmest er blevet uundværlig i mit eget køkken.

Hjemmelavet oksebouillon – første men slet ikke sidste gang!

Jep, som overskriften antyder, så er det ikke sidste gang, at jeg laver en hjemmelavet oksebouillon, for hold nu op hvor løfter det mange retter. For slet ikke at tale om en fuldstændig fantastisk gammeldags oksekødssuppe, man kan lave på sådan en oksefond. Jeg er så stor fan allerede.oksebouillon

Hvis det ikke var fordi, at suppeben var en del af den økologiske Livø oksekødspakke, jeg bestilte for lang tid siden i Irma, var jeg nok ikke kommet på lige at kaste mig ud i en hjemmelavet oksebouillon. Nok mest fordi jeg har tænkt, at det ville være lidt for besværligt, og hvor skulle suppebenene også komme fra.

Men det er vitterligt ikke særligt besværligt, og det gælder også selv, hvis man ikke har en slowcooker, som jeg bruger i denne opskrift. Selvfølgelig gør sidstnævnte det dejligt nemt, men den kan også sagtens stå at hygge sig på komfuret i løbet af f.eks. en lørdag eller søndag, mens man laver noget andet. Og suppebenene? Ja, ved en hurtig søgning på nettet, kan jeg se, at de indgår i flere forskellige kødpakker, man kan bestille på nettet.

Hjemmelavet oksebouillon i slowcooker

Som nævnt så har jeg lavet min fond i min CrockPot slowcooker, som jeg også udlodder i dette indlæg, og det er simpelthen så nemt! Det står vitterligt bare og hygger sig henover natten. Det kan ikke være mere simpelt. Og en hjemmelavet oksebouillon, ja den gør simpelthen noget magisk ved ens andre retter, hvor der indgår bouillon eller fond. F.eks. lavede jeg en græskarrisotto den anden dag, som også snart kommer på bloggen, hvor jeg brugte min oksebouillon. Jeg siger jer, der er en VERDEN til forskel, når man bruger sin egen hjemmelavede bouillon.hjemmelavet oksebouillon

Så sund er hjemmelavet oksebouillon

Foruden den umami smag, som man altså bare ikke kan få andre steder fra, så er bouillon kogt på ben virkelig sundt. Der er så mange gode ting i, som gør noget godt for kroppen.

For det første er der alle de gode ting omkring collagen, som knoglerne er fyldt med. Det bliver til gelantine, når det koges i lang tid, og det er med til at holde vores led sunde og raske. Det er også med til at styrke huden og en masse andre ting.

Bouillon kogt på ben er fuld af gode næringsstoffer som f.eks. kalk og fosfor, og så har gelantinen en helt fantastisk anti-inflammatorisk effekt, som altså kan hjælpe på de betændelsestilstande, der kan findes i kroppen. Alt i alt er der meget godt at sige om bouillon kogt på ben, og det vil man jo gerne have ned i sin suppe, vil man ik’? Du kan læse mere om bouillonens mange kvaliteter i denne her artikel, jeg fandt på nettet, der forklarer det ret godt.

4.8 fra 15 stemmer
Udskriv
Hjemmelavet oksefond
Forb. tid
15 min
 

Det er super nemt og virkelig lækkert at lave sin egen hjemmelavet fond i en slowcooker

Ret: fond, sauce, Tilbehør
Køkken: dansk, internationalt
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 kg suppeben (fra okse)
  • 2 stk store gulerødder
  • 3 stilke bladselleri (gerne toppen med blade også! Her sidder masser af smag)
  • Toppen af 1 porre gem dem hvide del til en anden ret
  • 3 fed hvidløg
  • 3 stk løg
  • 1-2 håndfulde friske blandede krydderurter (jeg brugte persille og rosmarin)
  • 3-4 stk laurbærblade
  • ca. 2 1/2 ltr vand (Så det akkurat dækker ingredienserne)
  • 1 tsk salt
  • et par hele peberkorn
Sådan gør du
  1. Skær grøntsagerne ud i store stykker og kom alle ingredienserne i din slowcooker. Sæt den på 1 (lavt blus) i min. 12 men gerne 14 timer. F.eks. natten over.

  2. Hæld din hjemmelavede oksefond på glas og frys ned og gem i et par måneder eller gem i køleskab i et par uger. Og brug den til julens retter.


Salat med perlebyg

Julekonkurrence – Vind en CrockPot slowcooker

Og nu til min lille julekonkurrence! Jeg udlodder nemlig i samarbejde med CrockPot Danmark en slowcooker, så du selv kan lave din egen oksebouillon i et snuptag eller nogle af de mange andre lækre opskrifter, der findes derude med netop en slowcooker. Af mine egne kunne det f.eks. være en:

  • Æblesmør opskrift i slow cooker
  • Langtidsstegt oksesteg i slowcooker
  • Det møreste lammekød

For at være med i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til indlægget. Jeg vil rigtig gerne høre, hvad din yndlingsopskrift er her på bloggen. Udover jeg bare er glad for, at du læser med, så kan det også give mig et lille praj om, hvad der er mest populært blandt jer på bloggen. Så smid en kommentar og deltag i konkurrencen om en stor 6-liters slowcooker.

Jeg trækker en tilfældig vinder tirsdag d. 12. december, og kontakter den heldige direkte på mail.

Indlægget er lavet i samarbejde med CrockPot Danmark. 

56 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Det bliver ikke jul hos mig uden…
Næste indlæg
Græskarrisotto – den mest cremede af slagsen

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

56 kommentarer

Anne g stensgaard december 8, 2017 - 4:31 am

Det må blive sunde banan vafler, der er en weekend favorit hjemme hos os

Reply
Lene jersin december 8, 2017 - 5:59 am

5 stars
Jeg er meget begejstret for dine muffins med spinat , som både smager skønt og ser lækkert ud sammen med laks eller anden fisk. Og så er de nemme at lave og kan fryses. Og forresten også sunde

Reply
Lene Winkel december 8, 2017 - 7:19 am

Kære Julie Karla
Jeg vil selvsagt rigtig gerne vinde.
Men herudover vil jeg bare sige, at jeg er utrolig glad for dine opskrifter. Det er ikke altid, at jeg følger dem slavisk, men bruger dem meget som inspiration til nye og sundere retter. Så tak for det.
Det bliver ikke jul hos mig uden gode gamle vanniliekranse !

Reply
Amalie Risom december 8, 2017 - 7:55 am

5 stars
Hejsa 🙂 Min bror ønsker sig inderligt en slowcooker, så hvor ville det være skønt at kunne vinde denne og give videre! Mine yndlingsopskrifter her i dit æstetiske univers er dine “madder”. Det er så dejligt inspirerende med nye ting til brødet, fx rugbrød ost og æble, eller ricotta, blåbær og agavesirup. For mig er det lidt de her små ideer til at gøre en madpakke lidt hyggeligere og så bliver hverdagsfrokosten en glædelig spise! SÅ mange tak for dem, og alt det andet dejlige herinde:)

Reply
Sidse december 8, 2017 - 8:01 am

Røget laks med rygeostecreme – som skal gentages til fødselsdagsbrunch i weekenden:-)

Reply
Line december 8, 2017 - 9:10 am

Jeg laver ofte dine sunde bananmuffins – de er geniale til lækkersultne maver (både til de store og små).
Ville ønske at vinde en slowcooker og forhåbentlig få lavet nogle af de lækre retter, jeg ikke altid får lavet med to små rollinger i huset ?

Reply
Linnea december 8, 2017 - 9:55 am

Jeg er helt vild med de her frikadeller:
https://www.juliekarla.dk/vegetar-frikadeller-med-broccoli/

Reply
Tina KH december 8, 2017 - 10:21 am

Glædelig 8.december søde, jeg faldt for dit æblesmør den anden dag og vil elske en slowcooker, familien vil sætte pris på nye opskrifter og nye metoder:-)

Reply
Anna december 8, 2017 - 10:50 am

Jeg har spist dine blomkål og kikærter mange gange!

Reply
Tina H december 8, 2017 - 1:59 pm

Jeg plejer altid at følge din opskrift på frikadeller 😀 https://www.juliekarla.dk/opskrift-paa-frikadeller-med-koervel/
De er nemlig så gode 😀

Reply
marjanne rener december 8, 2017 - 4:18 pm

4 stars
jeg elsker chiagrød med blåbær og kakaonips

Reply
Anne Marie Jørgensen december 8, 2017 - 5:44 pm

5 stars
det er SUND KAGE MED RUGFLAGER. Elsker dem. Har dem altid i fryseren til den lille sult

Reply
Natacha december 8, 2017 - 6:34 pm

Det er svært at vælge, men din salat med rødbede, mango og citrus er uden tvivl nok den opskrift jeg har lavet flest gange. Den har en faktisk balance ml, sød, salt og syrligt – den er en evig favorit.
Glædelig jul! 🙂

Reply
stinna frydkjær liholm december 8, 2017 - 8:16 pm

Jeg elsker stadig oksekødbollerne med squash spaghetti.. .

Reply
Grith december 8, 2017 - 8:44 pm

Dine rødbeder med ricotta og citron er genialt tilbehør.

Reply
Laura december 8, 2017 - 8:58 pm

Uh, jeg er kæmpe fan af din pastasovs med blomkål og har lavet den mange gange! Jeg elsker elsker elsker pasta med flødesovs, men hvis jeg spiste det hele tiden tror jeg at jeg ville være noget rundere i det. Så er den der sovs helt perfekt især fordi blomkål er min favorit grøntsag 🙂

Reply
Marianne Holst december 8, 2017 - 11:34 pm

Sunde søde indslag som f.eks. vafler er blandt mine favoritter

Reply
Claudia december 9, 2017 - 6:54 am

Vi har fået meget inspiration til lækkert morgenmad. Vi elsker din mandelgranola med æble og kanel.

Reply
Dorte Kofoed december 9, 2017 - 8:05 am

Oksefrikadeller I tomatsovs med mozzarella. Har lavet den flere gange, sidst i mandags til mine 12 årige børnebørn. Den ene sagde at det lige var sådan en ret, han havde tænkt vi skulle have. Blev spist rub og stub.

Reply
Annemette december 9, 2017 - 9:15 am

Hej og glædelig december! 🙂

Min tand er i kategorien “Ekstrem sød”, så alle dine lidt sundere alternativer i den kategori er simpelthen fantastiske, I mine øjne! Jeg er specielt fan af dine “Sunde bananvafler”, for seriøst, bliver det bedre end sådan nogle dejlige sprøde vafler? Argh, nej, og nu får jeg lyst til dem omg, jeg laver nogle i dag haha!

Og jeg kunne sørme godt bruge sådan en Slowcooker; den vil være et super godt tilbehør til mit fremtidige køkken, nu når jeg snart skal bo alene, for første gang, i Tyskland. :/ 😀

Reply
Nickie Bach december 9, 2017 - 9:51 am

Jeg er mega fan af din caprese salat med kylling og squashspaghetti. Generelt er jeg også rigtig glad for opskrifter på små ting som lige løfter et måltid, fx løvstikkepesto. Og så banankage!

Reply
Line M. december 9, 2017 - 10:16 am

Din tiramisu med hvid chokolade er et stort hit herhjemme – og når der er gæster☺️

Reply
Birthe Madsen december 9, 2017 - 10:27 am

Det er svært at vælge for der er mange gode opskrifter, men jeg er vild med alle dine chiagrød opskrifter. Dine rejse oplevelser er SÅ gode og så er det altid nogle helt fantastiske billeder der altid bliver taget. Tak

Reply
Johanne december 9, 2017 - 10:40 am

Det ville være en virkelig god julegave! Det er en af de få maskiner, jeg mangler i mit køkken! Jeg er helt vild med dine spelt- og bygottoopskrifter, specielt den med blomkål er SÅ lækker, men græskarudgaven er også en sand vinder, når det er den tid på året 🙂

Reply
Bjørk Herup Olsen december 9, 2017 - 10:49 am

4 stars
Min forlovede er bare helt vild med dine vafler med banan til morgenmad 🙂

Reply
Mariann Jessen december 9, 2017 - 12:02 pm

En veninde fortalte at hun havde købt en slow cooker da vidste jeg ikke hvad sådan et “dyr” skulle bruges til ,men så søgte jeg på nettet og derved fandt jeg din blog – jeg prøvede så din lammegryde godt nok ikke i en slow cooker men i ovnen og den blev bare rigtig god så nu ønsker jeg mig en slow cooker så jeg kan gøre det rigtigt ? har brugt dine opskrifter til inspiration mange gange ?

Reply
Pia Eriksen december 9, 2017 - 12:16 pm

Har endnu ikke prøvet nogle af dine opskrifter

Reply
Kirsten Bang-Olsen december 9, 2017 - 2:58 pm

Opskrifter med chia og quinoa som jeg er nybegynder med.
Supernem og lækker er hindbærmarmelade med chia

Reply
Camilla december 9, 2017 - 5:45 pm

Glædelig jul 🙂

Jeg har slet ikke tal på hvor ofte jeg har lavet din perlebygsa risotto med tomat og parmesan. Det er min go-to opskrift når jeg får veninder på besøg!

Reply
Anni december 9, 2017 - 6:38 pm

Jeg underviser selv i madkundskab – men jeg glæder mig altid til at få dine opskrifter – dem jeg senest har brugt er Ølkage og Bananasplit – den sunde – begge til julekalenderbrunch med børn og børnebørn (de sidste har jeg 12 af ;o))

Glædelig jul og tak

Anni

Reply
Annette december 9, 2017 - 7:32 pm

Jeg laver igen og igen din rødbedesalat med æble, quinoa og gedeost
Den er skøn som tilbehør til mange forskellige retter, er også forryende lækker bare som vegetarret.
Krydser fingre for at vinde slow cookeren, den vil lette hverdagens madlavning så meget her hjemme.

Reply
Katrine Nielsen december 9, 2017 - 8:04 pm

5 stars
Det er jo umuligt med en opskrift alene! Men er vild med dine Italien meatballs ? og så ser den braiseret oksekød bare syg lækker ud, på trods af at jeg ikke er den store okekødsspiser ?

Reply
Signe december 10, 2017 - 10:45 am

Det er SÅ svært at vælge kun én af dine opskrifter – min madlavning er blevet “juliekarlaficeret” ret så effektivt siden jeg begyndte at følge din blog for et par år siden…TAK for altid inspirerende læsning og flotte billeder 🙂
Hvis jeg skal vælge, må det blive blomkålsbygotto – den er genial – intet mindre….hvis mine (vel at mærke voksne) børn skal vælge, bliver det bananmuffins og dadelkugler
…OG min far på 71 er vild med dine rodfrugt- og rødbedesalater
TAK for diversitet og lækkerhed over hele linjen
🙂 Signe

Reply
Julie december 10, 2017 - 1:23 pm

Nøj en lækker præmie?
Sådan en lækker blog og mange fantastiske opskrifter. Mit næste projekt er SUNDE KYLLINGEFRIKADELLER MED SQUASHSPAGHETTI❤️

Reply
Nadia WH december 10, 2017 - 5:53 pm

Min yndlingsret er også den ret, som fik mig til at følge med herinde og som du vandt DM i hverdagsmad med. Vi ELSKER squashspaghetti med oksedeller i tomatsovs og har med stor succes, serveret den for flere gæster, som har spist med velbehag 🙂 Så den kan altså også bruges som gæstemad.

Reply
sofie december 10, 2017 - 5:12 pm

Man burde lave meget mere fond selv – Det er jo så nemt, men for mit vedkommende har jeg bare ikke plads til at fryse det ned, så det sker sjældent.
Jeg elsker at kigge efter inspiration, når jeg skal have gæster. Sidst lavede jeg kødboller i tomatsovs med mozzarella. Det var en stor succes.
Glædelig jul!

Reply
Sidsel december 11, 2017 - 4:54 am

Dine sunde bananvafler? en slowcooker ville være fantastisk i en presset hverdag

Reply
Ulla Trentemøller december 11, 2017 - 11:04 am

Jeg holder meget af at lave dine grønne pandekager som mine børnebørn elsker, og vegetarfrikadellerne er også vældig gode, ja hvad er ikke det. Lækre sunde opskrifter. Herligt.

Reply
Thit december 11, 2017 - 11:28 am

Uh, sikke en dejlig konkurrence – hvor vil jeg dog gerne vinde 😀

Min yndlingsopskrift må helt sikkert være din ‘sund kage med rugflager’, som simpelthen bare smager fantastisk!

Glædelig jul herfra!

Reply
Lea Lindegaard december 11, 2017 - 5:37 pm

Hej Julie Karla,

Jeg synes virkelig, at det er et svært spørgsmål du har valgt at stille 😀 Der er mange af dine opskrifter, der bliver lavet virkelig meget herhjemme…
Dog er der nogle der går igen – Lasagnen med spidskålsplader og ricottacreme, lasagne med butternutsquash-creme og alm. squashplader, din boller i kokoskarry og vegetarfrikadellerne! Mums!

Jeg elsker bare din blog – tak for den og dig!

Jeg ønsker dig og din familie den bedste jul! 🙂

Reply
Lisa december 11, 2017 - 5:55 pm

5 stars
Der er så mange lækre, inspirerende opskrifter…
Jeg er fx. vild med noget så enkelt som din havregrød med peanutbutter og banan. Den virker hver gang!
Ligesom de sunde bananmuffins… Og forskellige af dine opskrifter med avokado…
Jeg er glad for, jeg fik øje på dig, da jeg læste om dig første gang, dengang du vandt DM i hverdagsmad.
Uh, jeg håber, jeg vinder! ???

Reply
Hanne Meyer december 11, 2017 - 5:57 pm

Tak for din inspirerende blog 🙂
En af mine favoritter er foccacia med jordskokker.

Og så ville jeg ELSKE at vinde en slowcooker. Den står faktisk på min ønskeliste i år.
Så jeg krydser alle fingre.

Reply
Katharina december 11, 2017 - 6:01 pm

5 stars
Hej Julie Karla,

Mit yndlingsopskrift er dine Sunde brownies med avokadocreme. Har lavet dem flere gange efterhånden og er helt vild med dem -Gerne mere af dette! 🙂

God jul og bedste hilsner fra
Katharina

Reply
Jeanette Jensen december 11, 2017 - 6:53 pm

Avocado toast med halloumi ost og honning.

Jeg elsker virkelig mad med avocado, så du må meget gerne lave flere opskrifter, hvor det er med i.

Reply
Ester Knudsen december 11, 2017 - 7:02 pm

4 stars
Har haft meget fornøjelse af dine opskrifter med æbler. Har så mange i haven og dejligt med inspiration til hvad de kan brugrs ril. Elsker bla din æblecrumble. Ellers er ølkagen en storfavorit – udover smør skulle du prøve med en skive ost, det er super-kombi!

Reply
Christina Achton-Boel december 11, 2017 - 7:31 pm

5 stars
Åh en lækker konkurrence! Krydser fingre.
Jeg er meget glad for dine opskrifter på sunde søde sager. Fx pandekager og vafler, der kan ‘spises med god samvittighed’. Og ellers giver dine sunde opskrifter mig bare så meget inspiration. Tak for det!
Og glædelig jul 🙂
Kh Christina

Reply
Birgitte december 11, 2017 - 8:17 pm

Først og fremmest mange tak for inspirerende opskrifter.
Jeg vender gang på gang tilbage til opskrifterne med bananbrød.

Reply
Camilla Hansen december 11, 2017 - 8:22 pm

Jeg er ret vild med dadelkuglerne med appelsin. En lækker sund snack 🙂

Reply
Anja Soussan december 11, 2017 - 8:30 pm

5 stars
Når det simple bliver helt fantastisk velsmagende! Det sker i din simple rødbedesalt med appelsin og feta ??

Glædelig jul fra Anja

Reply
Anja Soussan december 11, 2017 - 8:31 pm

5 stars
…rødbedesalat…

Reply
Betty Kjær december 11, 2017 - 9:38 pm

Hej Julie Karla

Jeg er så glad for at modtage dine dejlige og inspirerende opskrifter og det er svært at vælge, så det bliver din dejlige ølkage, som er den sidste jeg brugte.

Kunne være så skønt, om jeg blev den heldige – håber:)

Mange hilsener og god jul fra en glad følger 🙂

Reply
Tine Tom-Petersen december 11, 2017 - 10:07 pm

Min ynglings opskrift her på bloggen er Græskarlasagne med spinat og ricotta – nem og lækker!

Reply
Mette Fredin Jørgensen december 11, 2017 - 10:40 pm

5 stars
Jeg bruger mit vaffeljern til andet end søde dessertvafler, så da jeg så denne opskrift for nylig blev det en ny favorit herhjemme. Nemlig “Quesadillas i vaffeljern”. ??

Reply
Gitte Rasmussen december 12, 2017 - 11:02 am

5 stars
Så svært at vælge kun en ud af alle de lækre opskrifter.. men havregrød med banan og cookie dough er bare mega lækkert og dejlig som variation til alm. Havregrød 🙂

Reply
Angela Lo december 12, 2017 - 2:11 pm

Jeg ville elske at vinde en slowcooker, så vil jeg kunne lave mange flere lækre asiatiske opskrifter ❤️
Jeg elsker helt bestemt din opskrift på æbleskiver, som min kæreste og jeg lavede i søndags, de smager simpelthen så fabelagtigt hver gang, man laver dem ?

Reply
Marit Kkeven december 12, 2017 - 4:37 pm

5 stars
Følger deg her i Norge også. Veldig mange supee oppskrifter. Favoritt: Rødbetsalat med epler

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen