JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hurtig pastaret med bacon og grønkål

af Julie Karla december 13, 2015
Skrevet af Julie Karla december 13, 2015

Jeg bliver i mit grønkålstema med en hurtig pastaret med bacon, grønkål, æble og kapers. Nogle ingredienser som jeg er helt vild med at sætte sammen. Jeg har lavet en lignende opskrift for noget tid siden, nemlig pasta med bacon, æg og asparges, hvor nogle af de samme ingredienser også indgår.

Og så er mit seneste indlæg jo også med det fantastiske grønkål, som jeg putter i alt, hvad jeg kan komme til, nemlig en stegt grønkål opskrift med quinoa.

Hurtig pastaret med bacon og kapers | www.juliekarla.dk

Hurtig pastaret med bacon og RUG!

Rugpastaen i spaghettiform hamstrer jeg, når jeg er i helsekostforretninger eller økosupermarkeder i udlandet, for jeg er endnu ikke stødt på rugspaghettien i Danmark endnu. Til gengæld ved jeg, at man kan få rugpasta som skruer, penne og brede bånd i forskellige supermarkeder herhjemme.

Kan du ikke lige finde rugpastaen, så bare brug fuldkornsspaghetti i stedet for. Det er lige så godt. Men jeg er bare vild med den grove rug, og så mætter den helt fortrinligt godt.

Hurtig pastaret med bacon og kapers | www.juliekarla.dk
Udskriv
Hurtig pastaret med bacon og grønkål
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 2 -3
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 250 gr. rugspaghetti eller fuldkornsspaghetti
  • 75 gr. ribbet grønkål
  • 150 gr. øko bacon
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 /2 rødt æble
  • Kapersbær
  • Salt
  • Frisk kværnet peber
Sådan gør du
  1. Snit den ribbede grønkål helt fint.
  2. Steg baconen på en varm pande, indtil den er dejligt sprød. Lad baconen køle af.
  3. Kog pastaen efter pakkens anvisning i let saltet. Når pastaen er al dente hældes vandet fra og 1 spsk. olivenolie hældes over, så pastaen ikke klistrer sammen.
  4. Skær æblet i små fine stykker.
  5. Bland den ribbede grønkål sammen med den varme pasta. Hak den sprøde bacon fint og bland den i. Vend til sidst æbler og halverede kapersbær i.
  6. Anret pastaen på tallerknerne og drys med flagesalt og frisk kværnet peber. Afslut med gavmilde dryp af en god olivenolie.

Hurtig pastaret med bacon og kapers | www.juliekarla.dk

Hurtig pastaret med bacon og kapers | www.juliekarla.dk

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Stegt grønkål opskrift med quinoa
Næste indlæg
Broccoli i ovn med citron

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

K.Bergstrøm februar 9, 2019 - 12:55 pm

Hej Julie ..
Først Til Lykke med at I er gravide igen 🙂 og jeg håber at din kvalme snart er forbi, så du kan gøre alt det du er god til og glad for 😀
Jeg skriver blot fordi at på denne ret, er det ikke muligt at se opskriften som andet end en lang “streng” … ikke noget panik, men nu ved du dét..
Hej igen .. K

J

Reply
Julie Karla februar 10, 2019 - 7:14 am

Tusind tak for den søde hilsen, og ift opskriften, så håber jeg, det er løst nu!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen