JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Jordbær med parmaskinke, gedefriskost og frisk rosmarin

af Julie Karla juni 14, 2014
Skrevet af Julie Karla juni 14, 2014

Her kommer en super nem og enkel opskrift på jordbær med parmaskinke, men som sagtens kan vække begejstring blandt ens gæster. Kombinationen af jordbær, gedeost og parmesan er super skøn og især sammen med frisk rosmarin. Jeg har sat ingredienserne sammen med en tandstik, og jeg synes, at det ser så sødt ud med rosmarinen ovenpå jordbærret. Det ligner nemlig, at jeg ikke har fjernet den grønne top. De her jordbær fungerer rigtig godt som appetizers, og de er særligt gode at have med på picnic. Jeg lavede en stor portion til mig og Mikkel den anden dag, da vejret var skønt, og vi tog ned på vores sædvanlige picnic-spot på Christianshavn.

Jordbær med parmaskinke er perfekte til picnic

Mikkel og jeg har et helt særligt sted, vi altid sidder og spiser mad om sommeren. Så har vi tæppe, mad og gerne en flaske vin med, og nyder at vi bor i en fantastisk del af København, hvor der er liv og charme. I det hele taget spiser vi nærmest udenfor, hver gang det er godt vejr. Selvom vi bor i en lejlighed, og det godt kan være lidt besværligt at skulle pakke alle mulige ting ned, så har vi så mange dejlige steder lige udenfor vores hoveddør, at det næsten ville være en skam ikke at tage ud og nyde det.

jordbær med parmaskinke
Udskriv
lækre jordbær med parmaskinke, gedeost og rosmarin
Forb. tid
10 min
 

En super lækker appetizer eller lille snack til den lette sult. Prøv de her jordbær med parmaskinke og gedeost, for de er gode!

Ret: appetizers, Forret, Snack
Køkken: dansk, internationalt, Italiensk
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • jordbær
  • parmaskinke
  • gedefriskost
  • frisk rosmarin
Sådan gør du
  1. Lav de små jordbær-hapsere som vist på billedet. Først samles et lag parmaskinke. Dernæst lægges et jordbær på, hvor den grønne top er taget væk. Jordbærret toppes med friske rosmarinblade, og til sidst lægges en skive gedefriskost på. Det hele samles med en tandstik.

danske jordbær med parmaskinke
søde jordbær med parmaskinke og gedeost
3 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Myntepesto med pistacienødder
Næste indlæg
Rosmarin aioli til hjortefrikadeller

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

3 kommentarer

Laura juni 15, 2014 - 1:58 pm

Hej Julie. Det ser skønt ud, og er en perfekt spise til min fødselsdagsmiddag på Skt. Hans aften. Kan du anbefale en god gedefriskost? 🙂

Reply
Julie Karla juni 15, 2014 - 2:20 pm

Hej Laura,
Jeg købte min i Sverige, men jeg ved, at Irma har en god én!

Reply
Sara juni 15, 2014 - 4:24 pm

Hold da op, jeg kunne godt forestille mig at det var en lækker kombination! 🙂

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen