JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Konfekt med dadler og kirsebær

af Julie Karla januar 18, 2015
Skrevet af Julie Karla januar 18, 2015

Det er ved at være nogle dage siden, at jeg lavede det her sundere konfekt med dadler og kirsebær. Det var vist i sidste weekend, hvor jeg satte mig for at bruge det sidste kirsebærvin, jeg havde til overs fra julen. Jeg brugte en kirsebærvin fra Frederiksdal Kirsebærvin, men brug den du lige har ved hånden.

Konfekt med dadler – sødt sundere slik

Jeg har lavet meget af denne her slags sundere konfekt eller daddelkugler om man vil, men jeg synes, at denne her udgave med kirsebærvin er ekstra god. Elsker bare den milde og runde smag af kirsebær, og at man lige nøjagtig kan fornemme, at der er en smule alkohol i.

konfekt med dadler og kirsebær | www.juliekarla.dk

konfektkugler | www.juliekarla.dk
Udskriv
Konfekt med dadler og kirsebær
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 

Kan næsten ikke komme på noget bedre, når det gælder søde sunde sager, end konfekt med dadler og kirsebær. Uh, det er SÅ godt.

Ret: Dessert, konfekt, Snack
Køkken: dansk, nordisk
Antal: 15 styk
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 150 gr. cashewnødder
  • 100 gr. medjool dadler
  • 4 spsk. kirsebærvin
  • 1 tsk. kakao
  • Mørk chokolade 80 %
  • Usaltede pistacienødder
Sådan gør du
  1. Blend cashewnødderne sammen med de øvrige ingredienser, indtil man har en fin masse.
  2. Dejen er klæbrig, så saml den og rul den ud til en rulle, og læg den på køl i en halv times tid, så er det nemmere at forme dejen til små kugler senere.
  3. Form små kugler med hænderne og dyp dem i smeltet mørk chokolade, og pynt evt. med pistacienødder.

konfekt med dadler | www.juliekarla.dk

Denne weekend er det ikke blevet til meget madlavning, for som jeg har nævnt før, er vi i gang med at lave nyt køkken. I dag har vi brudt gulvet op og fjernet det meste af inventaret, så vi er klar til at afsliber-manden kommer i morgen. Pyha… det er et kæmpe projekt, og i sær fordi at vi bor i lejligheden, mens vi laver køkken.

Men det skal nok blive rigtig godt, og jeg glæder mig super meget til at få et endnu bedre køkken, hvor jeg jo tilbringer det meste af min fritid. Indtil da må jeg bruge mit interimistiske køkken i spisestuen! Og aftensmaden kommer til at stå på take away eller mad, der kræver minus tilberedning.

konfekt med dadler og cashewnødder | www.juliekarla.dk

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Chia mousse med ananas
Næste indlæg
Quesadilla med kylling, mango og avocado

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

2 kommentarer

Rosa januar 21, 2015 - 6:16 am

Glæder mig til du får indviet dit nye køkken! Ih hvor kommer der helt sikkert til at ske meget på bloggen:-)

Reply
Julie Karla januar 21, 2015 - 6:42 pm

Det kan du tro, der gør Rosa!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen