JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Lækker pastaret med avocado sauce

af Julie Karla februar 2, 2015
Skrevet af Julie Karla februar 2, 2015

Lækker pastaret med avocado sauce – Mmmm Mmmm Mmmm… 3 gange Mmmm til denne her! Tænk at jeg ikke har lavet det her noget før. Jeg elsker avocado og kan man forestille sig noget bedre end en cremet pastasauce lavet udelukkende med denne skønne lille sag? Ingen opbag eller fløde – only the good stuff. Jeg er i hvert fald fan.

Retten bliver ekstra sund idet jeg har erstattet den hvide pasta med bønnepasta. Min lokale Fakta har faktisk fået økologisk bønnepasta, så det er super fedt, når det skal gå lidt hurtigt på en hverdagsaften. Og denne her pastaret egner sig nemlig rigtig godt til en hverdagsaften. Jeg tror, den tager ca. 20 minutter at lave.

Lækker pastaret med avocado sauce | www.juliekarla.dk

Lækker pastaret med avocado| www.juliekarla.dk
Udskriv
Lækker pastaret med avocado sauce
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Lækker pastaret med avocado sauce - det perfekte low carb måltid
Ret: Hovedret, pasta
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 stk modne mellemstore avocadoer
  • 3 spsk. vand
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • Revet skal af 1/4 citron
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt og friskkværnet peber
  • 200 gr. bønnepasta
  • Ristede hakkede cashewnødder
Sådan gør du
  1. Sæt vand over til bønnepastaen.
  2. Blend avocadoerne med vand, olivenolie, citronsaft- og skal, hvidløg og frisk basilikum.
  3. Blend indtil man har en lækker cremet lidt tyk sauce.
  4. Smag saucen til med salt og peber
  5. Kog bønnepastaen indtil den er al dente, og hæld vandet fra.
  6. Bland avocado saucen sammen med pastaen.
  7. Drys med ristede, hakkede cashewnødder, citronskal, basilikumsblade og servér straks.

Lækker pastaret med avocado sauce + en masse tilbehør

Da jeg lavede denne her pastaret med avocado sauce lavede jeg den bare helt plain uden noget tilbehør. Det eneste jeg gjorde var lige at drysse med nogle grofthakkede, ristede cashewnødder. Det kunne også have været alle mulige andre slags nødder f.eks. mandler.

Men noget andet der kunne være lækkert er f.eks. at servere pastaretten med lidt røget laks, varmrøget laks eller ørred for den sags skyld. Kylling kunne også være super godt til! Kaster du dig ud i at lave retten, så vil jeg mere end gerne høre lidt om, hvordan du serverede den og tag mig endelig på Instagram eller facebook, hvis du har lyst!

Lækker pastaret | www.juliekarla.dk

Lækker pastaret til aftensmad | www.juliekarla.dk

9 kommentarer
2
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Trøfler med peanutbutter
Næste indlæg
Sund morgenmad – min yndlings for tiden

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

9 kommentarer

Charlotte februar 5, 2015 - 11:57 am

Helt helt fantastisk ret.. Nem at lave og dejligt der ikke skulle en masse “mærkelige” ting i, men noget som man stort set havde derhjemme det hele.. Ungerne var også vilde med det.. Helt sikkert en ret vi kommer til at lave meget fremover – med forskelligt tilbehør til.. 🙂

Reply
Kaja februar 24, 2015 - 3:47 pm

Det ser virkelig lækkert ud! Hvilket mærke er den økologiske bønnepasta? Jeg kan deværre ikke finde den i min lokale Fakta, måske kender du til andre steder der sælger den?

Tak for god inspiration 🙂

Reply
Julie Karla februar 24, 2015 - 4:37 pm

Hej Kaja, Mærket er A la Eco og du kan læse mere om det her: http://www.alaeco.se. Min lokale Super Brugsen og Irma har det også, så håber du kan finde det der. OG tak! KH Julie

Reply
Pia maj 13, 2015 - 1:15 pm

Ved du hvor mange kcal der er i retten??

Reply
Julie Karla maj 14, 2015 - 6:21 am

Hej Pia, Det gør jeg desværre ikke. KH Julie

Reply
Natasha oktober 9, 2017 - 4:08 pm

5 stars
Afkøler du pastaen før du hælder “sovsen” på?

Reply
Julie Karla oktober 9, 2017 - 4:38 pm

Hej Natasha, Nej, det gør jeg ikke. Den er varm, når jeg blander : )

Reply
Monica februar 23, 2018 - 3:22 pm

Jeg har gjort retten endnu hurtigere og moser blot en avokado og tilføjer salt, peber, lidt tørret chili og citronsaft. Efter det er vendt med ærtepasta river jeg lidt (eller ok en del) parmesan henover. Det smager så godt og er blevet en af mine yndlings hurtige opskrifter, så 1000 tak for tippet med avokado sovs 🙂

Reply
Julie Karla februar 23, 2018 - 4:49 pm

Yay, hvor dejligt at høre!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen