JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Langtidsstegt oksesteg i slowcooker

af Julie Karla august 28, 2017
Skrevet af Julie Karla august 28, 2017

Udover at dele min opskrift på en langtidsstegt oksesteg, hvor kødet nærmest kan skæres over med en ske, så mørt er det, er det også tid til en lille konkurrence. For i samarbejde med Crock-Pot udlodder jeg nemlig en slowcooker helt magen til den, jeg bruger.

Langtidsstegt oksesteg med oksetykkam

Langtidsstegt oksesteg i slowcooker

Jeg har efterhånden lavet en del slowcooker opskrifter, for jeg er virkelig fan af lækker mad, der smager fantastisk, og som passer lidt sig selv. At kunne minimere arbejdstiden engang imellem er fedt. Især når man har en travl hverdag, og en lille mand på 1 1/2 år, der hiver i sin mors ben for at lege med brandbiler, hver gang man nærmer sig køkkenet!Langtidsstegt oksesteg af julie karla

Økologisk kød fra Livø

Til denne her ret har jeg brugt en skøn økologisk oksetykkam, som var en del af den store Livø kødkasse, jeg bestilte hos Irma i Maj. Det er seriøst nogle af de bedste penge, jeg har givet ud, når det kommer til kød. For hold nu op, hvor har vi haft stor glæde af alt det lækre oksekød. Seriøst noget af det møreste kød, jeg nogensinde har smagt. Så blot en lille thumbs up til Livø herfra.Langtidsstegt oksesteg med fløde

4.86 fra 28 stemmer
Langtidsstegt oksesteg med fløde
Udskriv
Langtidsstegt oksesteg
Ret: Hovedret, kød
Køkken: dansk, Italiensk
Antal: 4
Ingredienser
  • 1 stk oksetykkam á ca 850 gr
  • 2 stk løg, grofthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 3 stilke bladselleri, skåret i mundrette stykker (brug endelig også bladene på toppen)
  • 3 stk gulerødder, skåret i mundrette stykker
  • 1 flaske passata á 680 gr. (mosede tomater)
  • 1/2 dl. vand
  • 1 dl fløde
  • 3 stk tørrede laurbærblade
  • 2 kviste frisk rosmarin (brug kun bladene fra kvistene)
  • 4 kviste frisk timian (brug kun bladene fra kvistene)
  • 1 tsk røget paprika
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/4 tsk cayenne peber
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • godt med friskkværnet peber
  • friske krydderurter til garnering som f.eks. løvstikke eller persille
Sådan gør du
  1. Start med at brune kødet af på en pande med smør. Vend den godt rundt, så den bliver brunet på alle sider.

  2. Kom stegen ned i crock-potten sammen med alle de øvrige ingredienser undtagen fløden. Husk også stegeskyen fra panden.

  3. Sæt temperaturen på din crock-pot på lav (1), og sæt uret til 8 timer, og læg låg på.

  4. En halv time før oksestegen er færdig hældes fløden i, og der røres forsigtigt rundt. Læg låg på igen.

  5. Skær kødet ud i skiver, og servér den møre langtidsstegte oksesteg sammen med tilbehør og drys med hakkede friske krydderurter som f.eks. frisk løvstikke og persille.

Konkurrence! Vind en slowcooker

Du kan deltage i min lille konkurrence om at vinde en slowcooker ved at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvad du godt kunne tænke dig at lave i din nye slowcooker. Så trækker jeg en tilfældig vinder på fredag, og giver vinderen direkte besked på mail. Det er den store 6-liters slowcooker, jeg udlodder, så der er ingen undskyldning for ikke at invitere venner og familier over på en lækker omgang gryderet. Slet ikke nu, hvor vejret snart indbyder til hyggelige aftenener med simremad!Langtidsstegt oksesteg der simrer

Indlægget er lavet i samarbejde med Crock-Pot Danmark.

95 kommentarer
6
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Vegetar frikadeller med broccoli
Næste indlæg
Ferie i Niedersachsen

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

95 kommentarer

Frk Bjerre august 28, 2017 - 10:31 am

Jeg elsker efteråret. Elsker at vejret bliver køligere, duften af regn, gåture i skoven og ikke mindst simreretterne. Jeg vil elske at kunne lave slow food her til efteråret.. grisekæber vil være fantastiske i en slowcooker

Reply
Susi Lykke august 28, 2017 - 10:38 am

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den ??
Ville prøve din opskrift på langtidsstegt oksesteg – det lyder SÅ lækkert.

Som jæger, og på vej ind i jagtsæsonen, så ville jeg også eksperimentere med en masse lækkert vildt (rådyr, and, fasan, due, agerhøne, vildsvin, etc). ?????????

Reply
Lisa Maria S. Dufresne august 28, 2017 - 10:47 am

Jeg ELSKER simpelthen simremad…. Jeg ville starte med at lave en god omgang Stifado.
Jeg ville elske at eksperimentere med sådan en ny “maskine”

Reply
Hanne Meyer august 28, 2017 - 10:53 am

Ih – jeg ville ELSKE at vinde denne….
Både min søster og min veninde har en Crock Pot – hvori de har fremtryllet lækre retter – herunder også kage.
Øverst på min to-cook-liste står det vist osso buco – men den kæmper vist om pladsen med din oksetykkam ?

Reply
Stinna liholm august 28, 2017 - 11:00 am

Jeg ville prøve netop denne opskrift… Det ser simpelthen SÅ lækkert ud ?

Reply
Sarah Shalabi august 28, 2017 - 11:02 am

5 stars
Jeg vil uden tvivl kaste mig ud i din lækre opskrift på mørt lammekød, og ellers eksperimentere med bla. nogle vegetariske retter ??.

Reply
Lisbeth stephensen august 28, 2017 - 11:03 am

Har aldrig prøvet en slowcooker, jeg har dog ønsket mig en længe. Men i en storfamilie er det ikke altid ting til mig der kommer i første række. Hvis jeg vandt denne fede præmie vil jeg lave noget med lam da jeg elsker lam. Skal jeg dog vælge at lave noget som hele familien vil elske. Skal det være chili con Caine eller gullasch ?

Reply
Jeanette august 28, 2017 - 11:11 am

Sikke en lækker præmie?
Jeg er på barsel med min lille søn på 4 uger, og jeg nyder livet sammen med ham og min dejlige kæreste, men den store madlavningskunst bliver det desværre ikke til for tiden. Derfor ville en slowcooker være fantastisk i vores hjem…tænk at kunne lave et velsmagende måltid der lidt kan passe sig selv. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder ville jeg lave en lækker oksesteg og invitere min kære familie på besøg?

Reply
Susanne Lange august 28, 2017 - 11:18 am

Elsker at de gode gamle simreretter kommer frem igen ? ….. elskede min mors osse buco, så den ville jeg forsøge mig ned ? 1000 tak for dine inspirerende indlæg ?

Reply
Marie Jepsen august 28, 2017 - 11:18 am

Jeg ville gerne eksperimentere med at lave dejlige “gryde-retter” med kød så dejligt og mørt, at min søn på 1,5 år sagtens kan spise det ? Og så tænker jeg at den måske er god at lave boullion i. Jeg prøver altid at bruge benene fra søndags-kyllingen til at koge boullion på, når nu man betaler lidt ekstra for de økologiske ?
Tak for en dejlig og inspirerende blog!

Reply
Julie Gellert august 28, 2017 - 11:27 am

Uh, der er så mange lækre ting, man kunne lave i sådan en! Jeg ville helt sikkert lave en masse lækre simreretter og også forsøge mig med nogle supper.
Det kunne være så skønt at have sådan en, så man også kunne få noget lækker, spændende mad på de travle hverdage, hvor der, i hvert fald hos mig, er lidt tendens til at køre i ring med de samme småkedelige retter 🙂

Reply
Lise Kirchner Larsson august 28, 2017 - 11:30 am

Uhm… det ser lækkert ud! Elsker simreretter og ville prøve alle opskrifterne. ?
Og så ville jeg helt sikkert eksperimentere med noget lam – som hele familien elsker her. ?

Reply
Cathrine Brandt august 28, 2017 - 11:37 am

Jeg ville lave en masse retter med lam her til efteråret og vinteren 🙂

Reply
Anne-Katrine august 28, 2017 - 11:42 am

5 stars
EJ, hvor ville jeg gerne vinde sådan en 🙂 Den vil uden tvivl blive brugt flittigt hele efteråret og vinteren, men jeg vil allerede tage den i brug i september i forbindelse med min kærestes fødselsdag. Jeg har inviteret en masse venner i den anledning, så kunne det jo være oplagt at lave en chili con carne med skært oksekød – det har jeg så længe haft lyst til at forsøge mig med 🙂

Reply
Jacob Becker august 28, 2017 - 11:49 am

5 stars
Der skal helt sikkert laves pulled pork, beef og kylling i urimeligt store mængder ???!! Ellers skulle der eksperimenteres til den store guldmedalje, vil gerne prøve at arbejde med billige stykker kød, som kræver langtidstilberedning for at blive lækkert:)

Reply
Nønne Lønne august 28, 2017 - 12:19 pm

Skøn give-away! Jeg ville nyde at lave gode grønne retter i den.
Især vil jeg gerne lave pulled pork af jackfruit (man bruger jackfruit fra dåse – den i saltlage) og lader den simre i en BBQ-sauce i sin slowcooker. Bagefter er det klar til at smide i din veggie-burger; gerne i selskab med en god coleslaw.
Jeg vil også gerne lave marokkansk tagineretter i slowcookeren; fx har jeg en skøn tagineopskrift med kartofler/løg/tomat/tørret abrikos/kikærter. Men tagine med aubergine og sød kartoffel + kikærter er også skøn – og dét ville jeg gerne prøve i slowcookeren!
Baked beans og refied beans fortjener at blive lavet fra bunden; og de skulle være vældig gode at lave i en slowcooker. Så de er også på listen 😉
Ratatouille kan jeg heller ikke komme udenom. Når grøntsagerne simrer længe bliver de så søde og møre! 🙂
Jeg synes ofte, at slowcookere, stegeso og lign. kun bliver brugt til kødretter. Men der er også mange dejlige grønne retter, der vinder ved at blive tilberedt med simremetoden. Derfor ønsker jeg mig en slowcooker. 🙂

Reply
Liv Emdal august 28, 2017 - 12:29 pm

5 stars
Er i øjeblikket i Ungarn, så ville elske et lave ungarsk suppe. Mums

Reply
carsten obelitz august 28, 2017 - 12:45 pm

Jeg ville gerne lave noget Chili Con Carne. Jo længere tid over – for mange retter – jo bedre.

Reply
Grethe Boesen august 28, 2017 - 1:04 pm

Jeg ville prøve din opskrift som lyder så lækker?

Reply
Grethe Boesen august 28, 2017 - 1:05 pm

Din opskrift lyder rigtig lækker, så den skal prøves?

Reply
Alice august 28, 2017 - 1:20 pm

5 stars
Nej hvor lækkert (både opskrift og konkurrence) ! Passer jo perfekt til efteråret. Jeg vil bruge den til at eksperimentere mere med de lidt atypiske og ikke så salgbare stykker kød; med så lav efterspørgsel som der nu er på dem bliver det meste jo ellers bare smidt ud – og så føles det jo næsten “gratis” i det store dyrevelfærd pg klimaregnskab at spise lidt kød på den måde… ellers til vildt og vildsvin som der er så mange af ved vores sommerhus at jægerne må holde bestanden tilbage hvis de ikke skal sulte!

Reply
Charlotte august 28, 2017 - 1:29 pm

4 stars
Hvis jeg vandt denne skønne maskine, ville jeg lave en masse retter med “pulled-kød”, da det er for lækkert! ☺️?

Reply
Birthe august 28, 2017 - 1:55 pm

Jeg kommer til at tænke på min barndom, hvor vi ofte fik nyslagtet kylling- stoppet med frisk persille og så i ovnen i “stegesoen” som blev brugt dengang. Samme princip, hvor kødet blev tilberedt over lang tid og bevarede max i smag og saft. Ville gerne genopdage de kvaliteter

Reply
Lykke august 28, 2017 - 2:11 pm

Jeg ville lave Boeuf Bourgignon. Simremad og slow-cooking er nogetsteds det bedste ved efteråret.

Reply
Stine august 28, 2017 - 2:13 pm

Jeg skal som det første indrømme at jeg aldrig har lavet slowcooking – men faktisk har drømt om at komme igang. Denne ret fangede mit blik og derfor røg jeg ind her på siden! Mums, det ser mere end lækkert ud! Tak for opskrift!!

Reply
Jean august 28, 2017 - 2:19 pm

5 stars
Jeg ville lave en lækker pullet pork til familien ?
Jo længere og mere mør jo bedre..

Reply
Annette Aarre Dalsgaard august 28, 2017 - 2:23 pm

Jeg vil da stensikkert afprøve din opskrift, for den lyder bare superlækker og lige som noget, som alle mand herhjemme ville elske at spise 😀

Reply
Malene august 28, 2017 - 3:18 pm

4 stars
Mhmm, jeg ville lave en skøn oksekødssuppe, serveret med det lækre møre kød og så hjemmelavede melboller <3

Reply
Nicoline august 28, 2017 - 3:47 pm

Jeg ville lave en lækker nordisk ossobuco af kalveskank der braiseres i øl og med en masse dejlige danske vintergrøntsager, fløde og stærk sennep 🙂 Min familie ville elske at få mere simremad i den travle hverdag 🙂

Reply
Ilse august 28, 2017 - 3:57 pm

5 stars
Det lyder spændende med sådanne en gryde ? Skulle man være heldig ❤️ så vil jeg prøve at lave en ret med et stykke oksebov og se hvad man kan få ud af det ??

Reply
Anne Marie august 28, 2017 - 5:38 pm

5 stars
Butternut græskar suppe med kikærter vil jeg lave hvis jeg vinder

Reply
Conni Melgaard august 28, 2017 - 6:49 pm

5 stars
Jeg ville først lave din opskrift ? Derefter ville jeg lave Pulled Pork i den, til lækre hjemme bagte burgerboller ??

Reply
Tina KH august 28, 2017 - 8:21 pm

5 stars
Dejlig giveaway du har 🙂
Jeg vil som det første prøve din opskrift af, da vi elsker gammeldags oksegryde herhjemme.
Vi har dog ikke prøvet med kanel og tomat i, så det ser vi frem til, lyder lækkert.
Dernæst vil vi lave gammeldags langtidsstegt kylling fyldt med persille, det er også en hofret herhjemme.
Ønsker dig en dejlig sensommer.

Reply
Susanne Lund august 28, 2017 - 8:47 pm

Jeg ville lave oksehale ragu da det er mange år siden sidst. Måske prøve at bage brød.

Reply
Ulla koed august 28, 2017 - 10:54 pm

5 stars
Jeg har ikke prøvet selv at lave simremad, men kan huske det fra min barndom, hvor min mor lavede simremad i en stor gryde med tryk.

Din opskrift i dette indlæg lyder spændende – den vil jeg gerne prøve at lave. Det er en rigtig efterårsopskrift ?

Reply
marjanne rener august 29, 2017 - 4:49 am

jeg kunne godt tænke mig at lave osso bucco i den, hvis jeg skulle være den heldige

Reply
Maria Johannesen august 29, 2017 - 5:31 am

4 stars
Jeg ville helt klart lave denne her lækkre opskrift. Den summer af efterår og jeg elsker efterårets råvarer. Måske jeg ville tilføje græskar til retten.

Reply
Clara august 29, 2017 - 5:49 am

Jeg ville nok kaste mig over en omgang coq au vin i slowcookeren – det er en af mine yndlings simreretter!

Reply
Lone Andersen august 29, 2017 - 6:05 am

Efter vi alle er blevet pensioneret, har vi indført en tradition med, at når vi søskende og påhæng mødes, så lægger vi ud med nogle timers vandring i naturen, inden vi indtager et lækkert måltid. Det ville være skønt at komme hjem til en velduftende spiseklar Daube Provencal, der havde passet sig selv i en slow-cooker, medens vi nød naturen!

Reply
Christina august 29, 2017 - 6:09 am

5 stars
Bøf stoganof er min livret. Og så har jeg hørt man også kan bage brød i den. Det vil jeg gerne afprøve , da vi altid starter vores mandag ud med friskbagt brød. Så er det lidt nemmere at få hele familien ud af sengen.

Reply
Marianne Pedersen august 29, 2017 - 6:18 am

Ville helt sikker lave den her ret til en start. Den ser godt nok lækker ud? Kan den laves uden en slow cooker? Eller bliver det ikke så godt?

Reply
Julie Karla august 29, 2017 - 7:04 am

Hej Marianne, Jeg har ikke prøvet at lave den uden slowcooker, men søg efter langtidsstegt oksesteg, så kan du helt sikkert finde nogen uden ; )

Reply
Marianne Pedersen august 31, 2017 - 6:10 pm

Må prøve ? Ellers må jeg ud og investere i en. Lyder til det er uundværligt med en lille en ? Kender det i hvert fald selv alt for godt, med at der er en som står og hiver i benet og bare vil op når man skal lave mad ?

Reply
Lotte Ressen august 29, 2017 - 7:10 am

Den vil være perfekt hjemme hos mig. Jeg bor på Sjælland, min familie i Jylland og derfor er det ofte her hos os, vores sammenkomster foregår. Derfor vil det være godt med lækker velsmagende mad, der passer sig selv.

Reply
Jette Malling august 29, 2017 - 7:12 am

Jeg bliver simpelthen klogere hver gang, jeg får en mail fra dig. Anede ikke, at der eksisterede en sådan slow cooker, Lyder genial, så den er jeg med på at prøve.
Nu, hvor der er så mange danske grøntsager på markedet, vil jeg lave en lammekølle på en bund af grøntsager. Så er der bare tilbage at sige “så er der mad” til hele familien.

Reply
K-V august 29, 2017 - 7:47 am

Min nevø har får og derfor også lam. Jeg har min fryser ret så fyldt med lammekød, hvilket jo er et luksusproblem.
Nu trænger jeg til nye tilberedningsmåder på lammekødet. Dertil MÅ en SLOW-Cooper da være genial, ikk’?????
Altså: jeg vil tilberede lam på en ny måde. Jeg GLÆDER MIG!!
Øøøhh, så mangler jeg altså lige at vinde?!!!

Reply
Grith Skovbølle august 29, 2017 - 7:49 am

Jeg ville langtidsstege andekråser i andefedt. Fik det i Frankrig i sommers og det var meget lækkert.

Reply
Tine Rosenlund august 29, 2017 - 8:57 am

Jeg vil prøve kylling med rodfrugter, pulled pork og chicken, langtidsstegt oksesteg og meget andet ?

Reply
Laura august 29, 2017 - 10:38 am

Jeg tænker at min yndlingsret Coq au vin KUN bliver bedre af at putte sig i en slow cooker. Jeg krydser fingre for at jeg får mulighed for at teste det af – som det første. Din oksesteg skal så absolut også testes!

Reply
Malaz august 29, 2017 - 10:59 am

Jeg smagte den mest himmelske mole med kylling i Mexico, som jeg ville være ideel at tilberede i en slowcooker 🙂

Reply
Maria Davidsen august 29, 2017 - 11:46 am

Har aldrig prøvet “slow cooking” men er blevet helt vildt inspireret af dit indlæg. Vil gerne prøve noget med kylling. Håber håber håber at jeg er den heldige 🙂 God dag til er alle der ude.

Reply
Bjørk Herup Olsen august 29, 2017 - 12:03 pm

4 stars
Jeg blev først bekendt med ‘slow cooking’ for et par år siden, da jeg gik på college i North Carolina. Derovre laver de meget barbeque, og vi brugte vores ‘crockpot’, som vi kaldte den, til at lave pulled pork med. Svinekødet skulle langtidsstege i ca. 6 timer i øl og fintskåret løg, og derefter sønderrives og blandes med en god barbeque sovs. Så lækkert! Jeg savner en slow cooker i mit køkken, nu jeg er tilbage i Danmark, så det ville være fantastisk at vinde en 😉

Reply
Susanne Jørgensen august 29, 2017 - 1:24 pm

Tror, at en øko. nakkesteg vil blive super lækker og virkelig mør. Jeg vil lade stegen simre sammen med rødløg, brombær, pære, timian samt krydderi. Når den er færdig, vil jeg tilsætte lidt cremefraiche, til at lave en herlig sov, som skal nydes sammen med råstegte kartofler. Det vil være en dejlig sensommer ret

Reply
Camilla august 29, 2017 - 2:05 pm

Åh, sådan en gad jeg godt eje!
Det er svært at vælge en enkelt opskrift, men jeg elsker simreretter med oksekød.

Reply
Hanne Hansen august 29, 2017 - 2:32 pm

Jeg vil helt sikker lave noget oksekød, men faktisk tror jeg, at jeg skal finde min gamle opskrift frem på langtidsstegt lammeskulder. Den vil blive perfekt i en Crock-Pot.

Reply
Maj-Brit august 29, 2017 - 3:25 pm

Jeg følger din blog med glæde og begejstring. Har gjort det et par år. Elsker en madblog hvor jeg kan tåle maden. Har nemlig problemer med min mave. Jeg ville elske at prøve en af dine opskrifter fx langtidsstegt oksesteg eller en opskrift med okseklump. Også ville jeg invitere et par af mine naboer. Det er nogle fantastiske ældre damer som elsker min mad, selvom det er noget anderledes end hvad de normalt for. De elsker især dine opskrifter med fisk og lam. Mvh Maj-Brit

Reply
Tord Jansson august 29, 2017 - 4:30 pm

5 stars
Rostbiffen i Slow Cooker blev supergod. Fantastikt god

Reply
Sanne august 29, 2017 - 4:51 pm

5 stars
Hej Julie Karla
Hvis jeg skulle være så heldig og vinde en slow cooker, så ville jeg lave lave en masse indisk simremad, eller lækre simreretter fra Middelhavet med masser af krydderier, lam, ged og oksekød
De bedste hilsner
Sanne

Reply
Rosa august 29, 2017 - 5:53 pm

Jeg ville koge ikke-iblødlagte bælgfrugter på ingen tid? sammen med masser af krydderier og grønt?

Reply
Trine Brix august 29, 2017 - 7:09 pm

5 stars
Jeg ville netop lave din langtidsstegte oksesteg 🙂 Den bliver jeg simpelthen nødt til at prøve, for den ser simpelthen så lækker ud – og det kræver jo en slowcooker, som jeg ikke har.

Reply
Agnethe herskind august 29, 2017 - 10:49 pm

5 stars
At tingene tager tid er en del af efteråret som venter for døren. Her er det passende at blive parat til en slowe wintertime med en lækker slowcooker til de skønne rette du udgiver fra din blog 🙂
Thank you <3!

Reply
Susanne jensen august 30, 2017 - 2:14 am

Det kunne være sjovt at prøve at stege skanker i den, normalt langtidssteger jeg dem i ovn i en bradepande, men det må være perfekt i en slow cooker??? med masser af grønt og krydderier ???

Reply
Christina august 30, 2017 - 7:20 am

5 stars
Lammebov som er fantastisk til langtidstilberedning

Reply
Dorte august 30, 2017 - 8:31 am

Det lyder for lækkert med denne opskrift. Men vil helt sikkert også eksperimentere med noget lam.
Som nybagt mor til 3 tror jeg denne kan blive min nye bedste ven.

Reply
Nina Laursen august 30, 2017 - 8:52 am

Jeg har længe overvejet at investere i en Crock-Pot … har en opskrift på kylling med sennep og estragon liggende som bare må prøves. Eller måske lidt mexikansk chicken fajitas …

Reply
inge nielsen august 30, 2017 - 9:59 am

vil gerne lære ,at lave dine sunde retter,kender ikke Crock-Pot,men maden bliver åbenbart mere velsmagende,det er jo dejligt

Reply
Anni august 30, 2017 - 11:56 am

5 stars
Det er da mega spændende – jeg står overfor 10 måneders orlog – så jeg har masser af tid ;o))
sensommerhilsner fra
Anni

Reply
Pia Eriksen august 30, 2017 - 3:30 pm

5 stars
Jeg kunne tænke mig at lave din opskrift på langtidsstegt oksesteg, for det ser umanérligt lækkert ud.

Reply
Helle Grouleff august 30, 2017 - 5:27 pm

Vi holder søndagsmiddag med familien sidste søndag i hver måned. Da vi er 12, når vi alle er samlet, laver vi gerne gryderetter. Jeg vil meget gerne lave noget med lam og evt. et marokkansk eller indisk tvist.

Reply
Terese august 30, 2017 - 6:04 pm

For Søren da, sådan en slowcooker har jeg sukket efter længe! Jeg ville lave lækre indiske gryderetter i den – som ville stå og dufte skønt og krydret hele dagen… mm…

Reply
Anna august 30, 2017 - 6:51 pm

Ej hvor lækkert! Jeg vil vildt gerne lave en ret som din med kød, der har langtidssimret i mange timer. Tænker det bliver en favorit til vinter 😉

Reply
Yvonne i august 30, 2017 - 8:00 pm

5 stars
Alting bliver bare så meget bedre med slow cook . Jeg bruger min stegeso til mange ting, kylling gryderetter osso buco mums vil da elske en slow Cooker

Reply
Nicolai august 31, 2017 - 7:22 am

5 stars
Jeg har en søn på 13 mdr. som ofte er med far i køkkenet og vi får ofte inspiration fra din hjemmeside. Der er nemlig mange indgangsvinkler som jeg kan relatere til.

Målsætningen er at knægten skal have så mange smagsoplevelser som muligt, så til hvad vi vil lave i en slowcooker, må svaret være “alt vi kan komme i tanke om og finde inspiration til”

Vi vil dog nok starte med en grydesteg, med traditionelt tilbehør, for rødderne skal han også have indsigt i 🙂

Reply
Julie Karla september 1, 2017 - 6:11 am

Hej Nicolai! Tillykke! Jeg har netop udtrukket dit deltagernr ved lodtrækning og du har vundet en slowcooker!

Reply
Sanne august 31, 2017 - 8:42 am

Hejsa.
jeg vil starte med et super stykke oksekød, krydring og grøntsager vil jeg vælge sammen med mit mad-modige barnebarn.

Reply
Signe Op. august 31, 2017 - 11:01 am

For pokker, det ser lækkert ud! Muuuums! ?
Skulle jeg være så enormt heldig at vinde (for jeg ønsker mig én, men min mand fatter vist ikke helt behovet, så har ikke været heldig endnu, haha!), så vil jeg kaste mig over at lave svinekæber. Og din opskrift her ? Men svinekæber har jeg forsøgt mig med én gang, og jeg tænker egentlig, jeg gjorde det ret så rigtigt – men de blev altså bare ikke særligt gode… Måske der er bedre held med en slowcooker? ?

Reply
Tina Janne Thorsø august 31, 2017 - 11:04 am

slowcooker har jeg aldrig prøvet, men simremad er et hit herhjemme, så det kunne da være helt fantastisk at vinde en ny køkken-fætter.

Reply
Cecilie august 31, 2017 - 2:38 pm

Uhh hvor ser det lækkert ud. Hvis jeg vandt, ville jeg klart prøve at langtidsstege en lammekølle med lidt gode grøntsager 🙂

Reply
anna stokkendal august 31, 2017 - 2:44 pm

5 stars
Jeg ville GLÆDE mig til at lave en langtidsstegt oksesteg
og spise den sammen med mand og familie ….

Reply
Betty Jacobsen august 31, 2017 - 5:13 pm

Noget godt oksekød med grøntsager og øl. Godt med krydderuerter. Det er dejligt her til efteråret.

Reply
Sofie Obel august 31, 2017 - 6:15 pm

Mums en konkurrence! Jeg er stor fan af langtidssimrende retter, for hold fast hvor det giver en meget mere intens og karakteristisk smag.
Hvis jeg vandt, ville jeg lave chili con carne med noget oksebov i stedet for hakket oksekød, når man jo har en slowcooker, er der jo ingen grund til at gå ned på lækkert og saftigt kød 🙂

Reply
Martin Madsen august 31, 2017 - 8:05 pm

Der er jo mange ting, men tænker noget vildt vil være perfekt, at lade simre.

Jeg krydser finger og håber man er den heldige. Denne super præmie vil bestemt kunne bruges. I ønskes en forsat god dag, og jeg venter i spænding på udtrækningen ?

Reply
Anette Ninon september 1, 2017 - 1:55 am

Langtids stegt er fantastisk, kødet fremtræder og smager ualmindeligt godt. Jeg vil helt sikkert bruge din opskrift.

Reply
Julie Karla september 1, 2017 - 6:14 am

Tusind tak til alle jer, der deltog! Igennem lodtrækning har jeg fundet en vinder og det blev Nicolai, som er blevet kontaktet. Go’ dag derude!
Kærlig hilsen
Julie Karla

Reply
Heidi Kiss september 1, 2017 - 2:59 pm

5 stars
Jeg ville først prøve den opskrift af som du skriver, for den lyder for lækker !
Den ville jeg servere for gæster. Fx min bror og hans kone og børn eller andre i familien

Efterfølgende ville jeg prøve at eksperimentere med forskellige slags grøntsager. Især dem der hører sig særligt med til efteråret, som fx rodfrugterne.

Reply
Filippa september 1, 2017 - 3:50 pm

Jeg vil gerne lave en lækker gullasch

Reply
Kamilla Øbro september 3, 2017 - 8:26 pm

Jeg ville lave en traditionel gullasch – min mand sneaker retten og jeg har faktisk aldrig givet mig i kast med den ??

Reply
Amanda september 6, 2017 - 2:23 pm

Jeg vil sige hej til efteråret med en simreret med lammekød og godt med rosemarin og hvidløg, det kan jeg ikke få nok af 🙂

Reply
Camilla Nyegaard september 12, 2017 - 12:19 pm

Denne her opskrift må da siges at se rigtig lækker ud, så den vil jeg starte med.

Reply
Berit Larsen september 27, 2019 - 4:54 pm

Jeg kunne godt tænke mig at lave en and i slow cookeren. Jeg kan bare ikke se opskrifter på det. Jeg kan heller ikke se, hvor meget max kg er i min slow cooker. Hvis jeg vinder, ønsker min datter sig en slow cooker.

Reply
Ulla februar 23, 2020 - 4:25 am

Jeg ville bage et lækkert brød. Og en kage.

Reply
Lisa januar 2, 2022 - 5:42 pm

5 stars
Hej, ku rigtigt godt lide din opskrift på oksekøds gryde i crock pot. Jeg ville høre om du hade flere crock pot opskrifter ? 💫

Reply
Julie Karla januar 3, 2022 - 8:01 am

Hej Lisa, Det er jeg rigtig glad for at høre! Jeg har også denne med lammekød og denne med æblesmør

Reply
Harry Nielsen marts 4, 2023 - 4:47 am

kan man ikke bruge kalvebov steg også ?

Reply
Julie Karla marts 6, 2023 - 12:33 pm

Jo!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen