JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Løvstikkepesto

af Julie Karla juli 31, 2017
Skrevet af Julie Karla juli 31, 2017

Løvstikkepesto er en helt fantastisk makker til sommerens nye kartofler eller grillet grønt fra grillen. I hvert fald hvis du spørger mig, eller min mor som også er fuldstændig løvstikke crazy. Fedt ord ik’?!

Løvstikke er med i top tre over mine yndlingskrydderurter. Dild er der også og så koriander. Jeg er simpelthen vild med den der kraftfulde bouillon-agtige smag.

Nem Løvstikkepesto

Løvstikkepesto eller løvstikkesmør

Sidste sommer lavede jeg en opskrift på løvstikkesmør. Virkelig også et yndlingstilbehør til kartofler! Og hvis du også har krydderurtehaven fuld af løvstikke, ligesom jeg, og ikke mindst i vores lille urban garden ude ved Refshaleøen, så er begge et godt forslag til at bruge løvstikken på bedste vis. Både smørret og pesto kan i hvert fald peppe de fleste sommerretter op.Lækker Løvstikkepesto

Lækker Løvstikkepesto
Udskriv
Løvstikkepesto
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 

Super nem og lækker løvstikkepesto, der er perfekt til sommerens nye kartofler

Ret: dip, dressing, pesto
Køkken: dansk, Nordisk køkken
Antal: 1 lille skål
Ingredienser
  • Ca. 75 gr løvstikke (med stilk)
  • 50 gr parmesan
  • 25 gr solsikkekerner
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 dl god olivenolie
  • salt
Sådan gør du
  1. Skyl løvstikken godt.

  2. Kom den i en minihakker eller foodprocessor sammen med alle de øvrige ingredienser.

  3. Blend indtil man har en cremet pesto. Skrab evt. ned af siderne undervejs. Smag til med salt, og servér eller gem i køleskab i op til en uges tid. Eller frys den ned i mindre portioner.

Ferie i Sverige

Måske nogle af jer har fulgt med på Instagram, hvor jeg har lagt billeder op fra vores skønne, skønne dage i Sverige. Vi har været så heldige med super godt vejr, og haft de bedste naturoplevelser. Helt klart et højdepunkt, da jeg var ude at plukke vilde blåbær med min lille søn i skoven. Det syntes både han og moren var det fedeste.

Han havde det fedt, fordi han kunne spise ALLE de blåbær han lige havde lyst til. Og jeg fordi, jeg fik samlet en masse blåbær til alle mulige nye opskrifter, jeg har i banken. Nu er fryseren nemlig fyldt helt op.

Der kommer et helt indlæg om min tur til Sverige, hvor jeg giver tips til området og en lille opskrift på den nemmeste blåbærtærte, jeg lavede ud af mine mange blåbær.

Løvstikkepesto af julie karla dk

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk
Næste indlæg
Burrito opskrift med scrambled eggs og bønner

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen