JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Low carb “carbonara” med røget mørbrad

af Julie Karla januar 22, 2014
Skrevet af Julie Karla januar 22, 2014

Som man kunne se på min Instagram den anden dag, så lavede jeg pasta carbonora i weekenden med pasta lavet på sojabønner. Jeg har før brugt pasta lavet på sorte bønner med stor succes, men nu skulle jeg prøve udgaven med sojabønner. Den var virkelig også god, selvom den med sorte bønner nok er min favorit. Jeg køber det i Malmø, og det er super, hvis man gerne vil have et low carb alternativ til rigtig pasta.
Det var faktisk meningen, at jeg ville bruge bacon til denne her ret, som i en almindelig carbonara, men jeg fik lyst til at prøve at erstatte det med røget mørbrad. Og det var faktisk super lækkert. Det smager selvfølgelig ikke ligesom den traditionelle carbonara, og måske burde jeg slet ikke kalde retten det, men det minder lidt om det. I hvert fald smagte det godt!

Ingredienser (2 pers.)
200 gr. sojabønne pasta eller almindelig pasta
1 dl. fløde
75 gr. parmesan
2 æggeblommer
Friskværnet peber
75 gr. røget mørbrad
Frisk oregano

Tilberedning
Riv parmesanosten og bland den sammen med 1 dl. fløde, 2 æggeblommer og masser af friskkværnet peber. Kog pastaen, indtil den er al dente. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på kogepladen, og hæld med det samme fløde- og æggeblandingen i. Lad gryden stå på lavt blus, og rør forsigtigt rundt, indtil saucen hænger ved. Tag derefter gryden af varmen og bland tynde skiver af røget mørbrad i. Servér retten med frisk oregano eller basilikum og godt med revet parmesan. 

1 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Blomkålsmos med fennikel, æble, persille og fløde!
Næste indlæg
Makrelrillette med æble og rødløg

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

1 kommentar

Anonymous marts 27, 2014 - 2:35 pm

Hey den kan nu købes i Kvickly og vist nok også Brugsen der er 3 varianter at vælge imellem.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen