JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Manchego med æbler og persille

af Julie Karla april 20, 2013
Skrevet af Julie Karla april 20, 2013

Jeg er endelig ved at være færdig med mit speciale, og det er virkelig en stor befrielse. Det har været en lang proces og har krævet meget tid sammen med mig selv, nok lidt for meget. Så nu er det dejligt, at det snart er afleveret, så jeg har tid til at være sammen med mine venner og familie igen. Grunden til at jeg nævner det er fordi min kæreste og jeg tog glæderne lidt på forskud den anden dag, og drak lidt champagne for at fejre, at jeg snart var i mål. Og når der er champagne skal der jo også en lille snack til, og det blev denne her appetizer, som jeg har lavet nogle gange før, og som jeg selv er helt vild med. Jeg er ret glad for den spanske Manchego ost. Den er mild, men har stadig en karakteristisk smag, og så har den nærmest en smøragtig eftersmag. Den er skøn. Jeg serverer den sammen med et sødt rødt æble og frisk persille, hvilket er en kombination, som smager skønt og så ser det ikke mindst rigtig flot ud på et fad. Halvtreds procent af denne rets charme kommer fra anretningen, så det er en meget vigtig del. Hvis man har lyst kan man også udskifte æblet med pære.


Ingredienser 
200 gr. manchego
1 æble
Frisk persille til pynt

Tilberedning
Skær manchegoen og æblet i fine skiver og læg skiftevis ost og æble rundt på et fad. Pynt med frisk persille og server.

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bananasplit med mandelsmør og skyr
Næste indlæg
Aspargestærte med quinoa

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

2 kommentarer

Susann Romy april 22, 2013 - 3:30 pm

Manchego er bare mums!
Første gang jeg smagte osten var på en sandwich fra et meget populært sted tæt på Nørreport st.
Hvis jeg husker det rigtigt, så hedder det Smagsløget.
Kan forestille mig, at manchegoen smager skønt sammen med et saftigt æble 🙂

Reply
Julie Karla april 22, 2013 - 3:49 pm

Hej Susann,
Ja manchego smager nemlig så skønt, og især sammen med æble : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen