JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Min nye spirebakke

af Julie Karla maj 30, 2017
Skrevet af Julie Karla maj 30, 2017

Jeg er vild med at spire, og for dem, som har fulgt med på bloggen længe kommer netop det nok ikke som nogen overraskelse. Derfor vil jeg også dedikere det her indlæg til min nye super spirebakke.

Den er udviklet af min blogven Miriam Sommer, som i øvrigt også har skrevet et tidligere indlæg sammen med mig her på bloggen, nemlig sådan dyrker du spirer – den ultimative guide. Når jeg skriver blogven, så er det fordi, Miriam og jeg har mødt hinanden gennem bloggen, og løbende haft kontakt over mail de senere år, hvor vi har snakket om spirer. Miriam er måske nok den, der ved mest om spirer i Danmark, og jeg har lært vildt meget af hende om spirer og særligt gennem hendes hjemmeside friskespirer.dk

Jeg ELSKER at arbejde med folk, der er så passionerede omkring noget, som Miriam er for spirer. Det er enormt inspirerende, så derfor fortjener hendes nye egenproducerede spirebakke selvfølgelig også lidt omtale her på bloggen.

Min nye spirebakke

Spireperlen – min nye spirebakke

Og nu har hun ja altså lavet en ny spirebakke, kaldet spireperlen, som jeg har prøvet, og som, uden at tøve, er bedre end de spirebakker, jeg har brugt de senere år. Der er virkelig tænkt på ALT i hendes udvikling af bakken, se blot her. Og så er den ikke mindst rigtig pæn og æstetisk at have stående på køkkenbordet. Lidt pænere end min gamle grønne lidt 80’agtige spirebakke, selvom den nu også gør det godt.

Derfor spirer jeg

Og hvis du først nu har fået øjnene op for det der med at spire, og lige skal have opridset alle plusserne ved at spire, så kommer jeg lige her med nogle af mine grunde:

  • Det er sundt! Spirer indeholder godt med antioxidanter, plantefibre og vegetariske proteiner. Og da de ikke varmes op, er der ingen vitaminer eller mineraler, der går tabt.
  • Det smager bare godt! Spirer smager virkelig intens af den voksende plante. F.eks. smager radisespirer præcis som friskt opgravede radiser, broccolispirer af broccoli osv. Hvilket jo hurtigt kan peppe enhver salat op.
  • Og så er de smukke! Noget, jeg som madblogger, går særligt meget op i. Spirer kan simpelthen få selv den kedeligste mad til at se lækker og appetitlig ud. Forestil jer bare en kedelig leverpostejsmad, der lige får en håndfuld blandede friske spirer heriblandt pinke radisespirer på toppen… there you have it! Lidt pænere ik’?!

Min nye spirebakke

 

1 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Og der blev spist Fejø æbler…
Næste indlæg
Caprese salat med kylling og squashspaghetti

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

1 kommentar

Miriam / FRISKE SPIRER maj 31, 2017 - 1:16 pm

Sikke en smuk omtale. Det glæder mig, at du kan lide din nye SpirePerle. Mange tak for hjælpen, Julie <3

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Vildt farsbrød med tranebær og pistacienødder

    maj 21, 2014
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen