JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Mini farsbrød med pistacienødder, tranebær og frisk estragon

af Julie Karla april 14, 2013
Skrevet af Julie Karla april 14, 2013

Jeg elsker, når jeg finder på en ret, som jeg har lyst til at lave igen allerede dagen efter. Sådan havde jeg det med de her mini farsbrød. Det er den friske estragon, der gør dem så lækre og smagfulde, og sammen med de tørrede tranebær og pistacienødder får farsbrødet klart en revival. Jeg spiste farsbrødene sammen med en perlebygsalat, og det udgjorde en super lækker hverdagsmiddag.

Grand Cru Tallerken i Porcelæn og Grand Cru ovnfast fad i glas fra Rosendahl

Ingredienser (3 pers.)
400 gr. øko. svinekød
1 æg
2 spsk. havregryn
40 gr. tranebær
25 gr. usaltede pistacienødder
1 tsk. salt
1 stor spsk. fint hakket frisk estragon
Frisk kværnet peber
60 gr. parmaskinke

Tilberedning
Bland ingredienserne rigtig godt sammen med hænderne og form farsen til 6 små farsbrød. Læg parmaskinke rundt om hvert farsbrød og læg dem i et ovnfast fad. Bag farsbrødene ved 200 gr. i ca. 30-35 minutter.

Grand Cru Tallerken i Porcelæn fra Rosendahl
2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Græsk salat med quinoa
Næste indlæg
Perlebygsalat med kikærter, gulerødder, feta og valnødder

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

2 kommentarer

Susann Romy april 19, 2013 - 6:32 am

Hvor er de bare fine! Fantastisk ide med en minudgave af farsbrød!

Reply
Julie Karla april 19, 2013 - 6:39 am

Tak Susann!
De er nemlig rigtig fine, og gør bar’ farsbrød lidt sjovere : )
Kærlig hilsen
Julie

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Nem forret med avocado fetacreme

    juni 4, 2015
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen