JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Mit bryllup

af Julie Karla september 3, 2013
Skrevet af Julie Karla september 3, 2013

Jeg synes, at det er på tide, at jeg fortæller lidt om mit bryllup, som blev holdt på den dejligste dag d. 24 august, hvor vejret var fantastisk, da solen skinnede fra en blå himmel. Mikkel og jeg blev gift i Christians Kirke på Christianshavn, og vi havde en fuldstændig vidunderlig dag fra morgen til langt ud på natten.

Vores madtema for dagen var det italienske landkøkken, da vi begge to er helt vilde med italiensk mad, og nedenfor kan I se menuen.

Til forret fik vi et udvalg af italienske skinker og pølser, som vi delvist havde købt med hjem fra vores sommerferie i Rom, og delvist havde købt i Torvehallerne. Vi havde også købt lækre oliven, soltørrede tomater og artiskokker i Torvehallerne. Meget utraditionelt serverede vi antipastien på brætter, som man skulle dele med sine nærmeste sidemakkere. Det gjorde vi for at sætte gang i hyggesnakken og skabe en uformel stemning, og det virkede! Som mellemret fik vi gnocchi med sommergrønt, trøffel og masser af parmesan. Jeg elsker gnocchi, så der var slet ikke nogen tvivl om, at det skulle med på vores italienske menu. 
Til hovedret fik vi kokkens nyfortolkning af klassikeren, Vitello Tonnato. Det var én af mine gode venner, som lavede maden, og han brillierede med de møreste, tynde skiver kalv, der blev serveret med tuntatar og en lækker urtemayo. Det smagte himmelsk, og var et stort samtaleemne i løbet af aftenen. Dertil blev der serveret små danske tomater med buffalo mozzarella og masser af frisk basilikum.
Efter hovedretten fik vi tre nøje udvalgte oste fra mit yndlingssted af alle – nemlig Arla Unika i Torvehallerne. Jeg havde fået lov af min kæreste til at vælge, og valgte derfor mine tre yndlingsoste fra Unika. Det var lagret Havarti, Havgus og Maltost. Dertil havde vi købt Arla Unikas hybenkompot og vores søde kok havde bagt noget lækkert maltbrød.

Havgus
Lagret Havarti
Maltost

Til dessert havde vi købt italiensk is fra den bedste isbutik i København, nemlig Ismageriet på Amager. Nærmere bestemt havde vi købt islagkager bestående af tre lag med chokolade, jordbær og hasselnøddeis. En perfekt afslutning på en fuldstændig perfekt middag. 
Efter middagen var der dans til den lyse morgen, og natmaden bestod af mine hjemmebagte pølsehorn. En sikker vinder. 
Det var et fuldstændig fantastisk bryllup, og al maden sad lige i skabet. Så kan det ikke blive meget bedre!

16 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Quinoa risotto med cherrytomater og kakaopesto
Næste indlæg
Rød quinoasalat med bønner & avocado

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Energibesparende opskrifter og andre gode tips til at...

september 9, 2022

16 kommentarer

Camilla Hansen september 3, 2013 - 6:22 pm

Lyder fantastisk 🙂 Og et stort tillykke med dagen 🙂

Reply
Julie Karla september 3, 2013 - 7:37 pm

Tak Camilla!

Reply
Camilla september 3, 2013 - 6:26 pm

Tillykke med brylluppet!
Jeg blev selv gift lørdag d. 24 august – fantastisk dag 🙂

Reply
Julie Karla september 3, 2013 - 7:38 pm

Og stort tillykke til dig Camilla! Det var nemlig en fantastisk smuk dag : )

Reply
khs88 september 3, 2013 - 6:43 pm

Tillykke med brylluppet! Det hele ser/lyder lækkert!! 🙂

Reply
Julie Karla september 3, 2013 - 7:40 pm

Tusind tak!

Reply
Sysleren september 3, 2013 - 6:51 pm

Det lyder som et hyggeligt bryllup. Jeg kan rigtig godt lide enkelheden i menuen, og hvad den fortæller om jer.

Reply
Julie Karla september 3, 2013 - 7:46 pm

Det var nemlig et rigtig hyggeligt, enkelt og uformelt bryllup – Lige os!

Reply
Christina september 4, 2013 - 5:13 am

Stort tillykke med brylluppet og dejligt at møde dig dagen forinden.
Menuen lyder jo ikke mindre end fantastisk, der er helt sikkert et par ting der skal afprøves hjemme i mit køkken 🙂
Christina

Reply
Julie Karla september 4, 2013 - 6:10 am

Tak Christina, og tak for sidst!
Det lyder godt, og kan varmt anbefales : )

Reply
A + K = ♥ september 4, 2013 - 11:40 am

Tillykke! Hvor er I fine (: Og sikke en lækker og dejlig menu, – der lyder til virkelig at være tænkt over og kælt for detaljerne. Er sikker på at alle gæster, gik mætte og glade fra bordet (:

– Anne

Reply
Julie Karla september 4, 2013 - 11:59 am

Hej Anne
Tak for det! Ja, menuen har jeg i hvert fald tænkt meget over : ) Og gæsterne blev mætte, men der var stadig en masse mad tilovers, som vi har nydt godt af de sidste mange dage!

Reply
Dzejna L. september 4, 2013 - 6:59 pm

Stort tillykke 🙂

Reply
Julie Karla september 4, 2013 - 7:03 pm

Tusind tak Dzejna!

Reply
Cathrine august 2, 2020 - 3:21 pm

Kære Julie Karla
Dette er efterhånden en gammel post, men jeg forestiller mig, du husker de fleste af jeres planlægnings-detaljer.. 🙂 Så derfor håber jeg, du vil svare på mit spørgsmål. Vi vil nemlig også gerne have islagkage til dessert (i stedet for en bryllupskage). Men hvad gjorde I for, at den ikke smeltede væk inden alle folk fik taget et stykke? (Vi overvejer noget med tøris eller iskolde fade, men…?)
Dbh Cathrine

Reply
Julie Karla august 2, 2020 - 6:05 pm

Hej Cathrine, Vi portionsanrettede og da der var flere islagkager og flere tjenere, så fik alle et stykke på næsten samme tid : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen