JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Morgenmadsbruschetta med røræg og bacon

af Julie Karla januar 16, 2016
Skrevet af Julie Karla januar 16, 2016

Mmmmm…. Mikkel og jeg fik de her morgenmadsbruschettaer med røræg og bacon, som jeg vælger at kalde dem, til morgenmad i dag, og det var et hit hos min bedre halvdel og også mig selvfølgelig! For hvem kan ikke lide æg og bacon sådan en lørdag morgen, hvor der er tid til at hygge sig og spise morgenmad i laaaang tid.

Faktisk blev denne her omgang røræg og bacon på ristet brød efterfulgt af en lækker, sund sød sag, som også kommer på bloggen en af de næste par dage. Kan løfte sløret så meget ved at sige, at det involverer granatæblekerner og kanel – en ret fantastisk kombo!

Morgenmadsbruschetta med røræg og bacon

Udskriv
Morgenmadsbruschetta med røræg og bacon
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 

Morgenmadsbruschetta med røræg og bacon er en dejlig og fyldig morgemad

Ret: Morgenmad
Køkken: internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 store skiver ciabattabrød
  • Olivenolie
  • Salt
  • 1 tomat
  • Purløg
  • 4 stk æg
  • 75 gr. bacon
  • Frisk kværnet peber
Sådan gør du
  1. Steg baconen sprødt på en varm pande. Lad det køle af og skær det i små stykker.
  2. Rist ciabattabrødet på en grillpande og dryp god olivenolie over. Drys med salt.
  3. Skær tomaten i tynde skiver.
  4. Hak purløget fint.
  5. Pisk æggene sammen med frisk kværnet peber og salt. Steg æggemassen på en varm pande med fedtstof. Sluk for varmen og pisk godt rundt i æggemassen, så det bliver til en blød og cremet portion røræg.
  6. Fordel tomaterne på de ristede brød. Drys med purløg. Læg røræg ovenpå og afslut med bacon og ekstra purløg. Dryp til sidst med olivenolie og drys med ekstra salt og peber.
  7. Servér straks en omgang morgenmadsbruschetta for to med røræg og bacon.

røræg og bacon

Udover at spise morgenmad til langt op ad formiddagen, er dagen ellers gået med at gøre klar til den lille kommer. Der er stadig en del omrokeringer og diverse mindre boligprojekter, der skal klares inden, så der er god plads til familieforøgelsen. Men det er hyggeligt, og vi har egentlig bare nydt at gå og gøre klar, selvom vi godt kan blive bare en lille smule stressede over de ting, der stadig mangler. Men hvis ikke vi når det, så går det jo nok alt sammen alligevel. Han er jo nok ligeglad, når alt kommer til alt. Bare der er mad og en seng at sove i : )

bruschetta med røræg og bacon

 

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Simpel rødbedesalat opskrift
Næste indlæg
Frisk appelsinsalat til morgenmad

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen