JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Nem tapas med manchego og pære

af Julie Karla oktober 5, 2016
Skrevet af Julie Karla oktober 5, 2016

Her kommer endnu en hurtig opskrift på en nem tapas med manchego og pære. Nu er vi ikke i Baskerlandet mere, og så hedder det ikke længere pinxtos men bare tapas. Vi er nemlig tilbage i Barcelona i vores lille hyggelige lejlighed, og jeg får lavet en del hapsere som dem her.

Nem tapas

Nem tapas med en særlig dressing

Hemmeligheden bag de her simple hapsere er kombinationen af sennep og honning, som passer så fortrinligt godt sammen med den lidt fede manchego og søde pære. Mikkel foreslog at toppe dem med lidt lækkert Serano skinke eller sortfodsskinke, som vi nyder godt af hernede. Og det tror jeg helt sikkert vil være lækkert.

Man kunne også sagtens udelade brødet, og så lave nogle små pindemads-agtige tapas på et fad, hvor man lægger manchego, pære, og sennep i lag, og så drypper honning over til sidst. Det kunne også være ret så fint.

Jeg ville rigtig gerne have drysset frisk timian over de her tapas, men havde det ikke lige ved hånden her i ferielejligheden. Men det vil jeg helt klart anbefale jer at gøre.

Nem tapas

Nem tapas
Udskriv
Nem tapas med manchego og pære
Forb. tid
5 min
Samlet tid
5 min
 
Nem tapas med manchego og pære er den perfekte appetizer før middagen
Ret: brød, Forret
Køkken: spansk
Antal: 4 stk
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 4 skiver ristet brød jeg brugte et valnøddebrød
  • Tynde skiver Manchego ost
  • Tynde skiver moden pære
  • Sennep f.eks. dijonsennep
  • Flydende honning
Sådan gør du
  1. Smør de ristede brød med sennep.
  2. Dryp derefter honning over.
  3. Læg ost og pære i lag og servér med et ekstra dryp honning og gerne frisk finthakket timian.

Ellers nyder vi bare tiden hernede, og ikke mindst at vi er så meget sammen. Jeg synes Barcelona er en super børnevenlig storby, og Nord får mange søde komplimenter. Vi tager på små ture hver dag, enten til forskellige kvarterer af byen eller også ud af byen til nærliggende byer.

Vores helt klare favorit er Sitges, som ligger en god halv time i tog fra Barcelona. ELSKER simpelthen den by. Den er bare så hyggelig! I morgen drager vi lidt  længere nemlig til Vilanova, og på mandag er det Girona. Så der sker lidt hele tiden, og følg endelig med på Instragram, hvis du har lyst.

Nem tapas

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Pinxtos med manchego, peberfrugt og ansjos
Næste indlæg
Lækker grød med banan, pære og chokolade

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen