JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Om Mig

af Julie Karla august 16, 2014

Julie Karla

Jeg elsker at lave mad! God mad er min hobby, og jeg nyder at gå ud at spise, læse i kogebøger, madblade, gå på madmarkeder og i madbutikker. Og jeg er så heldig at god mad også er mit arbejde. For i dag arbejder jeg nemlig fuldtid med min blog www.juliekarla.dk og min engelske madblog www.karlasnordickitchen.com.

Inspiration fra hele verden

Jeg elsker at lade mig inspirere, ikke mindst når jeg er ude at rejse og stifter bekendtskab med nye madkulturer. Jeg har rejst i mange år som model hos Unique Models og har i den forbindelse boet flere steder i verden bl.a. i Paris, Milano, Sydney, München, Lissabon og London. Under mine udlandsophold brugte jeg det meste af min fritid på at dykke ned i den lokale madkultur. Derfor laver jeg også al slags mad. Jeg har dog en forkærlighed for nordisk mad, men det kan du læse meget mere om på min nordiske madblog Karla’s Nordic Kitchen.

Billeder fra min tid som model

Et udvalg af billeder fra min tid som model

Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd

Det er 3 nøgleord for mig i mit køkken og 3 parametre jeg altid tager hensyn til, når jeg fylder varer i indkøbskurven. Det betyder alt for mig, at det er ordentlige råvarer, jeg spiser, og jeg vælger altid økologiske produkter. Endnu mere vigtigt er det især blevet, efter at jeg er blevet mor til mine 2 sønner.

Jeg prøver for så vidt muligt at lave mad efter de råvarer, der er i sæson, da de jo som regel er de bedste og billigste.

Min blog handler om mad lavet med engagement og kærlighed, og den handler om at spise mad med god samvittighed. God samvittighed fordi råvarerne enten er økologiske eller er kommet frem på naturlig vis uden tilsætningsstoffer og E-numre. God samvittighed fordi det er mad der gør noget godt for sjælen og god samvittighed fordi mad med fløde og smør suppleres med en god løbetur.

Jeg håber, at du ved at læse mine opskrifter og madtips og se mine billeder, kan hente lidt inspiration med ind i dit eget køkkenliv.

Du er velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller følge mig på Instagram eller facebook.

Del
FacebookPinterest

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen