JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

af Julie Karla december 14, 2021
Skrevet af Julie Karla december 14, 2021

SPONSORERET SAMARBEJDE MED NORDIC HARVEST: Så kommer jeg med en skøn omelet opskrift, som kunne være oplagt at lave i den forestående juleferie, hvor der er lidt mere tid om morgenen til at kredse om dagens første måltid. Opskriften er med en skøn og ret så simpel salat til.

Da jeg har udviklet den for min samarbejdspartner Nordic Harvest, som du kan læse mere om i mit indlæg her, har jeg brugt deres skønne sennepssalat, som smager så skønt af sennep. Den er helt fantastisk i salat og ikke mindst sammen med pære.

Omelet opskrift til morgenmad eller frokost

Omelet kan jo reelt set spises på alle tidspunkter af døgnet, så selvom jeg har udviklet opskriften som en morgenmadsret, ja så er den også helt genial til fx frokost.

Og vil du give den en upgrade så kom lidt gedefriskost ind i omeletten sammen med babygrønkålen. Eller fintrevet parmesan eller Vesterhavsost. Nøj, det tror jeg også vil smage mega godt.

Og nu vi er ved omeletter, så vil jeg da også lige benytte lejligheden til at linke til nogle af de andre omelet opskrifter, jeg har lavet gennem tiden her på bloggen. De kommer lige her:

Omelet med burrata og squash

Omelet med bacon og æble

Omelet med gedeost

Omelet med tzatziki

omelet opskrift med salat
omelet opskrift med salat
Udskriv
Omelet med grønkål og pære-sennepssalat
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 

Der er ikke meget, der kan slå en klassisk omelet til morgenmad. Og slet ikke hvis den ledsages af en skøn pæresalat med friske, sprøde sennepssalatblade.

Ret: frokost, Morgenmad
Køkken: internationalt, Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Salat
  • 1 pære
  • 1/2 skalotteløg
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 håndfulde Nordic Harvest sennepssalat
Omelet
  • 3 æg
  • 1 tsk smør
  • 1 lille håndfuld Nordic Harvest babygrønkål
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Fjern kernehuset og skær pæren i tynde skiver. Kom dem i en skål.

  2. Skær skalotteløget i meget tynde skiver og vend dem sammen med pæren.

  3. Dryp æblecidereddike og olivenolie over og vend det hele godt rundt.

  4. Vend til sidst sennepsbladene i.

  5. Pisk æggene sammen med en gaffel og varm en lille pande op med smør. Kom æggemassen på panden og begynd at skubbe æggemassen lidt fra kanterne og ind mod midten, gerne med en silikonespatel, så der gøres plads til flydende æggemasse i hullerne. Vip også panden, så der nemmere kan løbe flydende æggemasse ned i hullerne. Steg ved middelhøj varme.

  6. Når overfladen ikke mere har et lag tyndtflydende æg, skal omeletten stege videre i 1-2 minutter og sætte sig helt fast. Men den skal stadig være en smule våd på overfladen, da den steger færdig, når den er taget af varmen.

  7. Fordel en lille håndfuld babyspinat på omeletten og fold den ene side ind over den anden. Drys med salt og peber og servér sammen med pære-sennepssalaten.

omelet opskrift med grønt
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret æg
Næste indlæg
Jule chokoladebrud med kun 3 ingredienser – mørk choko, hvid choko og julestokke

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen