JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk

af Julie Karla juli 21, 2017
Skrevet af Julie Karla juli 21, 2017

Her kommer endnu en opskrift, jeg forestiller mig kunne passe godt til en dejlig sommerfrokost udenfor, når altså vejret ikke lige er så gråt som nu, nemlig min opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk.

Opskriften kom jeg på ret tilfældigt, hvad der lige var i køleskabet og fryseren, og eftersom burrata er noget, jeg efterhånden meget ofte har i køleskabet, er det meget nemt lige at lave noget ekstra lækkert til frokost eller aftensmad.

Opskrift på naanbrød med burrata

Opskrift på naanbrød toppet med buraaaattaaaa!

Jeg elsker burrata, en helt ekstraordinært cremet italiensk friskost. Lidt ligesom mozzarella, bare med en flydende midte af nærmest fløde! Det lyder godt ik’? Jeg har før lavet en omelet til morgenmad med burrata, som også er på favoritlisten over morgenmadsopskrifter, og den ost gør bare noget godt for de fleste retter.Opskrift på naanbrød med burrata

Opskrift på naanbrød med burrata
Udskriv
Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk er den perfekte frokost. Sjov og anderledes og såååå god.
Ret: brød, frokost, Hovedret
Køkken: internationalt
Antal: 1 naanbrød med fyld
Ingredienser
  • 1 stk naanbrød
  • 1 stk burrata ost
  • 1,5 dl edamamebønner
  • agurkebånd
  • frisk basilikum
  • citronsaft
  • olivenolie
  • ristede sesamfrø
  • salt
  • friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Varm naanbrødet i ovnen eller på brødristeren.

  2. Skær agurken i tynde bånd på et mandolinjern og vend båndene med lidt citronsaft, olivenolie, godt med frisk grofthakket basilikum samt salt og peber.

  3. Rist sesamfrøene på en pande til de bliver let gyldne.

  4. Halvér burrataen og placér stykkerne på det varme naanbrød. Drys med edamamebønner og top med agurkebånd. Drys ekstra hakket basilikum over og til sidst de let ristede sesamfrø.

  5. Afslut med salt og peber og servér med det samme.

Hvor køber man så burrata henne?

Ja, hvor jeg før har købt det i decideret italienske supermarkeder, så er jeg faldet over det i to forskellige Føtex Food, så mon ikke det snart er noget, som supermarkederne får som fast vare. Det håber jeg. Du kan også sagtens bruge almindelig mozzarella til denne her opskrift. Meningen med opskriften er bare, at det skal være nemt.

Nemt at lave sig en lækker frokost eller aftensmad. Og man køber bare naanbrødene. Man kan selvfølgelig også selv lave dem, men det har jeg som oftest ikke liiiige tid til på en travl hverdag. Selvom det er en opskrift, jeg gerne vil prøve af på et tidspunkt.

Opskrift på naanbrød med burrata af julie karla

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Luksus æggesalat med estragon og kapers
Næste indlæg
Løvstikkepesto

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen