JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Opskrift på omelet med gedeost og balsamico karamelliserede løg

af Julie Karla oktober 31, 2018
Skrevet af Julie Karla oktober 31, 2018

Sponsoreret samarbejde med Gedeosten.dk: Et af mine rigtig gode samarbejder med virksomheder er med gedeosten.dk for det samarbejde gør det muligt for mig at lave en masse skønne opskrifter med gedeost, som jeg jo elsker. Og denne gang er det en opskrift på omelet med gedeost, grønkål og balsamico karamelliserede løg. den bedste opskrift paa omelet

Og hold lige fast i det sidste. For de balsamico karamelliserede løg er fantastiske. Og de passer til nærmest al mad. Kom dem i salater, på smørrebrød eller selvfølgelig æggeretter som her. Heldigvis er opskriften nedenunder til en stor portion karamelliserede løg, så der også er til andre retter end omeletten.opskrift paa omelet med fyld

Vigtig ting når du laver denne opskrift på omelet

Ligesom når du laver scrambled eggs er der nogle ting, du skal tænke på, når du skal lave den bedste omelet.

  • Det skal være en god pande, hvor maden ikke let brænder på.
  • Du skal bruge rigeligt med fedtstof. Ikke noget med at spare her.
  • Brug gerne en silicone spatel, der kan klare høj varme. Det er så meget rarere at arbejde med, og bedst når æggene skal skubbes lidt rundt i starten.
  • Omeletten skal aldrig være helt færdig, når den tages af varmen. Den skal stadig være lidt våd på overfladen. Ikke flydende, men våd. For omeletten steger videre, når den tages af varmen, og vi vil jo ikke have en tør omelet.

verdens bedste opskrift paa omelet

den bedste opskrift paa omelet
Udskriv
Omelet opskrift med gedeost og grønkål og karamelisserede løg
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
25 min
 

Seriøst den bedste omelet opskrift, hvis du spørger mig. Prøv selv!

Ret: aftensmad, frokost, Morgenmad
Køkken: internationalt
Antal: 1 person
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Balsamico karamelliserede løg
  • 3 stk løg (alm. løg, rødløg eller store skalotteløg)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 tsk agavesirup
Omelet
  • 1 håndfuld finthakket grønkål
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stor tsk smør
  • 3 stk æg
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 3 skiver økologisk Soignon gederulle
Sådan gør du
  1. Start med de balsamico karamelliserede løg. Skær dem i halve og skær hver halve løg i 3 kvarte. Kom løgene på en pande med olivenolie og steg ved middelvarme i ca. 15-20 minutter, mens der røres rundt ind imellem. Når de er ved at være dejligt bløde, hældes 1 spsk. balsamicoeddike på samt 1 tsk. agavesirup. Lad det simre ind ved lidt højere varme et par minutters tid, mens der røres jævnligt.

  2. Varm en lille pande op med olivenolie. Kom finthakket grønkål på og rør godt rundt. Lad det falde sammen en smule.

  3. Pisk æggene rigtig godt sammen med et piskeris.

  4. Kom smør på panden med grønkål og lad det smelte. Spred grøntkålen jævnt ud på panden og kom æggemassen på.

  5. Begynd at skubbe æggemassen ind mod midten fra kanterne, gerne med en siliconespatel, så der gøres plads til flydende æggemasse i hullerne. Vip også panden, så der nemmere kan løbe flydende æggemasse ned i hullerne. Steg ved middelhøj varme.

  6. Når overfladen ikke mere har et lag tyndtflydende æg, skal omeletten lige stege 1-2 minutter videre, og sætte sig helt fast. Men den skal stadig være en smule våd på overfladen, da det steger færdig, når den er taget af varmen.

  7. Læg 3 skiver gedeost på omeletten og fold den ene side ind over den anden.

  8. Drys med salt og peber. Pynt med balsamico karamelliserede løg og servér.

Opskriftsnoter

Bemærk! Opskriften på balsamico karamelliserede løg rækker til mere end én omelet. Opbevar løgene på køl og brug dem i salater, oven på smørrebrød eller andre æggeretter.

Omelet til morgen, middag og aften

Denne her omelet med gedeost passer faktisk til alle måltider. Morgen, middag og aften. Som aftensmad er der drønhurtig middag på bordet, og som morgenmad er det lige det der ekstra, som der særligt i weekenderne er tid og lyst til. Jeg kan spise den anytime, og jeg elsker simpelthen den der cremede midte med flydende gedeost! En skive landskinke som fyld sammen med osten, ville altså heller ikke være i vejen!

opskrift paa omelet med ost

Gratis e-bog: DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER

Abonnér gratis på mine nyeste opskrifter, og få samtidigt min e-bog med de 25 mest populære opskrifter tilsendt.

2 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Græskarsalat med æble, granatæble og hytteost
Næste indlæg
Svampetoast på under 10 minutter

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

2 kommentarer

Ellen oktober 31, 2018 - 9:35 pm

Elsker dine opskrifter? Har lige lavet din
blomkålspizza. Den er bare lækker og smager helt
vildt godt.

Reply
Julie Karla november 1, 2018 - 4:59 pm

Årh tusind tak! Det blir jeg så glad for at høre!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen