JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Padron pebre med olivenolie og flagesalt

af Julie Karla juli 3, 2018
Skrevet af Julie Karla juli 3, 2018

Før jeg snakker om de her opturs padron pebre og forklarer lidt nærmere, hvad de egentlig er for nogle størrelser, så lad mig lige snakke om en by, som jeg virkelig er faldet for! En by med super hyggelige cafeer, lækre restauranter, dejlige parker (med opturslegepladser), lækre bagerier og ja et super super fedt økosupermarked!

Skal jeg lige tease endnu mere?! Der var selvfølgelig også mega udsalg, så jeg har i den grad fået shoppet lækkert børnetøj til Nord, og så fik jeg seriøst det bedste smørrebrød, jeg længe har smagt, og jeg er fra Danmark!lækre padron pebre med salt

Göteborg!!!

Nu kan jeg så heller ikke trække den længere. Jeg var nemlig i Göteborg i weekenden på en lille mini sommerferie med Nord og Mikkel. Mikkel arbejder deroppe på en spillefilm for tiden, og så greb Nord og jeg muligheden for at hænge lidt ud alle sammen i den svenske by, som jeg i øvrigt aldrig har besøgt før.

Og det kan jeg godt se nu var en fejl, for mig som jo er super svenskofil. For den er dælme hyggelig! 3 timer fra København, og så kommer man til en lidt overset storby. Jeg kommer til at skrive et helt indlæg om Göteborg, og håber det når at blive denne uge, hvis nogle af jer derude mangler et lille ekstra sted at tage hen på sommerferie. Er der nogle af jer læsere, der har været i Göteborg og er I umiddelbart ligeså vilde med byen, som jeg er?…

padron tapas

lækre padron pebre med salt
Udskriv
Padron pebre med olivenolie og flagesalt
Tilb. tid
10 min
 

Super lækker tapasret. Servér de her padron pebre til din næste tapasmiddag. De smager så godt!

Ret: Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken: spansk
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 200 gr padron pebre
  • god olivenolie
  • flagesalt
  • evt. tørrede chiliflager
Sådan gør du
  1. Skyl dine padron pebre grundigt.

  2. Kom dem på en varm pande med olivenolie og rist dem godt på alle sider, indtil de får en flot gyldenbrun farve. Steg dem i ca. en 10 minutters tid.

  3. Tag dem af varmen og servér dem med det samme med masser af flagesalt og evt. lidt tørrede chilieflager, hvis man godt kan lide dem spicy.

Padron pebre er den bedste tapasret

Og nu tilbage til opskriften! Padron pebre er små grønne peberfrugter, som er en klassisk tapasret i Spanien. Man steger dem hårdt på en pande med olivenolie og spiser dem hele med masser af salt. Man skal bare ikke spise stilken, men ellers kan alt spises. Og de skal se lidt brankede ud i overfladen. De smager simpelthen så godt! Og tager mindre end 10 minutter at lave. Du kan købe dem i de fleste større supermarkeder både fysisk og online.

Men jeg var så heldig, at Aarstiderne kører et særligt tilbud på dem, så jeg fik lige 5 pakker økologiske padron peberfrugter ind af døren, og det er første gang, jeg endelig finder dem i en øko variant. Og forhåbentlig ikke sidste! Så mangler du en lille tapasret eller appetizer til din grill middag i haven, så prøv lige at lav de her super enkle padrons.padron pebre tapas

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Salade de Chèvre Chaud
Næste indlæg
Guide til Gøteborg – altid med et øko twist

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen