JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Pasta med aubergine, cashewnødder og citron

af Julie Karla juni 7, 2012
Skrevet af Julie Karla juni 7, 2012

Det her er en super enkel og lækker opskrift på pasta med aubergine. Ikke mindst fordi den indeholder mine yndlingsnødder, nemlig cashewnødder. Jeg tror, at jeg er lidt afhængig af cashewnødder. Jeg har i hvert fald altid en pose i skabet og når weekendens rødvin skal lukkes op, skal den altid først nydes med en lille skål cashewnødder.

Lækker pasta med aubergine og mine yndlings cashewnødder

I denne her pastaret blendes cashewnødderne og giver en helt vidunderlig smag til pastaen og den bagte aubergine. Citronskallen balancerer fint med den lidt federe smag af nød og alt i alt er det en pastaret, som varmt kan anbefales.

Udskriv
Pasta med aubergine og cashewnødder
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 

Super lækker pasta med aubergine. Den perfekte hverdagsret.

Antal: 3 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 350 gr pasta
  • 2 små auberginer
  • 100 gr usaltede cashewnødder
  • olivenolie
  • salt
  • friskkværnet peber
Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk fintrevet citronskal
  • 1 tsk presset hvidløg
  • 1 tsk finthakket rød chili
Sådan gør du
  1. Blend cashewnødderne til man har en konsistens som rasp.

  2. Bland olivenolie, citronsaft- og skal, samt hvidløg og chili og stil marinaden til side.

  3. Skær auberginerne i små stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hæld godt med olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag auberginestykkerne i ca. 25 minutter ved 200 gr., indtil de er møre.

  4. Kog pastaen al dente og bland den varme pasta sammen med den bagte aubergine, citronmarinaden og de fint blendede cashewnødder, og smag retten til med salt og peber.

  5. Pynt med revet citronskal ved serveringen.

 
pasta med aubergine
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Figenkugler med chokolade, nødder og kokos
Næste indlæg
Rabarberkompot med citron og vanilje

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen