JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Pesto med soltørrede tomater og mandler

af Julie Karla januar 27, 2013
Skrevet af Julie Karla januar 27, 2013

Så kommer der lige et lyn-indlæg med en lækker pesto, som jeg lavede i dag i min halve times pause fra specialet. For denne her pesto tager virkelig ikke lang tid at lave, og smager skønt. Og så er det også en sjov, nem og billig værtindegave, hvis man skulle have lyst til det. Opskriften er så simpel, at den faktisk kun inkluderer 3 ingredienser, hvis man vel og mærke kan få fat i de soltørrede tomater i olivenolie med krydderier, som jeg har brugt. Jeg ved, at de kan fås i Irma og i Salling i Århus. Men hvis ikke man kan, så kan man sagtens bruge et glas uden krydderier og så selv tilføje nogle tørre krydderier efter eget valg.

Ingredienser (1 glas)
1 glas soltørrede tomater i olivenolie m. krydderier (280 gr.)
Ca.150 gr. mandler (afhængig af hvor meget olie du bruger, så prøv dig frem)
1 hvidløg

Tilberedning
Blend de soltørrede tomater, og den olie de ligger i, sammen med mandler og et hvidløg, indtil det har fået den rigtige ‘pesto’ konsistens. Og så er den færdig. Fyld den i et rent glas og opbevar den i køleskabet.

2 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Havregrød med peanutbutter og banan
Næste indlæg
Min nye yndlingschokolade

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

2 kommentarer

Anonymous januar 29, 2013 - 8:11 am

Det ser godt ud! Hvor lang tid kan det cirka holde sig i køleskab? 🙂

Reply
Julie Karla januar 29, 2013 - 8:15 am

En uges tid vil jeg tro, hvis glasset er skyllet godt i kogende vand inden det påfyldes : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen