JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Portobello burger med kylling

af Julie Karla november 23, 2014
Skrevet af Julie Karla november 23, 2014

Tænk, at det først er for nyligt, at jeg har opdaget, hvor lækker en portobello burger er! Det var, da jeg lavede Thomas Rodes opskrifter for noget tid siden, at jeg lavede portobello burgeren for første gang, og jeg var helt solgt. Derfor lavede jeg også meget hurtigt min egen version med kylling, blå ost og æble.

Portobello burger | www.juliekarla.dk

Portobello burger med øko kylling

Jeg glæder mig allerede til sommer, hvor jeg skal grille portobello burgere med alt muligt slags fyld. De er forresten ved at sætte altaner op i min bygning, så til sommer kan jeg stå ude på min egen altan og lave mad på min spritnye grill – det bliver så godt!

Til denne her portobello burger har jeg brugt kylling fra fantastiske Sødam. Jeg elsker Sødams økologiske kyllinger. Det er dyrt i forhold til konventionel kylling, men det smager til gengæld så meget bedre. Jeg har valgt at spise mindre kylling til dagligt, men i stedet prioritere at bruge lidt ekstra penge på noget lækkert økologisk kylling en gang imellem. For mig er det at spise kylling ligesom at spise en rigtig god bøf. Det er ikke noget, jeg spiser hver dag, men når det skal være lidt ekstra lækkert.

Portobello burger med kylling | www.juliekarla.dk
Udskriv
Portobello burger med kylling, blå ost og æble
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
 
Portobello burger med kylling, blå ost og æble er det bedste low carb måltid
Ret: burger, Hovedret
Køkken: low carb
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 stk kyllingebryster
  • 4 stk portobello svampe
  • 1 pk.  bacon jeg brugte Hanegals tørsaltet bacon
  • 1/2 rødløg i ringe
  • 1/2 æble i tynde skiver
  • 8 skiver blåskimmelost
  • Sesamfrø
  • En god mayonaise rørt med friskhakket timian
Sådan gør du
  1. Læg baconen på en bageplade med bagepapir, og bag baconen i ovnen, indtil det er sprødt.
  2. Steg kyllingbrysterne på en pande, indtil de er gennemstegte.
  3. Rens potobellosvampene og steg dem på en grillpande, indtil de er møre og har fået lidt striber. Bland en god mayonaise med frisk timian.
  4. Smør lidt timian-mayo på den ene portobellosvamp og læg et stykke kyllingebryst på. Læg derefter blåskimmelost, æbleskiver, rødløg og bacon på, og afslut med den sidste portobellosvamp. Drys med ristede sesamfrø og servér straks.

Portobello burger med kylling | www.juliekarla.dk

6 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
5 gode danske madblogs
Næste indlæg
Chiagrød med chokolade og hasselnøddesmør

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

6 kommentarer

Rosa november 23, 2014 - 10:02 pm

Uuhh, så godt det ser ud! Lyder som fantastisk kombination. Ryger lige lukt på to-do listen, da jeg også er lowcarber:-)

Reply
Julie Karla november 24, 2014 - 2:55 pm

Den kan i hvert fald varmt anbefales Rosa!

Reply
Sara november 24, 2014 - 8:23 am

Jeg er også selv fan er portobello-burgeren – det er altså en lækker måde at få vitaminer ind på 😉

Reply
Julie Karla november 24, 2014 - 2:55 pm

Det er det nemlig ; )

Reply
Ida november 24, 2014 - 1:53 pm

Den burger skal jeg prøve!
Vild med at ingredienslisten er så kort 🙂

Reply
Julie Karla november 24, 2014 - 2:54 pm

Ja, det elsker jeg også. Dejligt når tingene ikke bliver så kompliceret og man kan lave retten hurtigt.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen