JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Pære med parmaskinke og peberrodscreme

af Julie Karla oktober 3, 2013
Skrevet af Julie Karla oktober 3, 2013

Jeg har allerede fortalt om Hotel Chocolats peberrodscreme med hvid chokolade, men jeg har efterhånden brugt den til flere opskrifter, så den fortjener lige lidt ekstra omtale. Jeg er ret vild med peberrod, og har jeg frisk peberrod derhjemme, kommer jeg det nærmest på alt. Jeg synes især, at peberrod smager fantastisk godt sammen med pære, og derfor fandt jeg på disse små appetizers for noget tid siden. De er perfekte som en velkomsthapser eller måske som en tapasret, og så tager de 5 minutter at lave.

Ingredienser (8 stk.)
1 pære
8 skiver parmaskinke
Peberrodscreme

Tilberedning

Skær pæren ud i otte stykker, og rul parmaskinke omkring hvert stykke. Pynt med en teskefuld peberrodscreme. 
4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Broccoli og squashtærte med quinoabund
Næste indlæg
Grønne linser med æble, bacon og persille

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

4 kommentarer

A + K = ♥ oktober 4, 2013 - 3:10 pm

Uhm, sikke lækre små tapasbider! Tror de ville være et hit i min bog.

– Anne

Reply
Julie Karla oktober 4, 2013 - 3:13 pm

Tak Anne. De er også gode!

Reply
Eric oktober 4, 2013 - 6:34 pm

Med en Clara Friis bliver retten helt prefekt, og man kan tilføje en lille, tynd skive gorgonzola.

Reply
Julie Karla oktober 5, 2013 - 9:38 am

Hej Eric, Ja det ville være helt perfekt!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen