JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Råkostsalat med ingefær og to slags topping

af Julie Karla marts 23, 2014
Skrevet af Julie Karla marts 23, 2014

Jeg får rigtig tit råkostsalat, enten bare med gulerødder og så nogle forskellige toppings til eller som her blandet med hvidkål. Det er nemlig dejlig nemt, og så har jeg altid gulerødder og hvidkål for den sags skyld i mit køleskab. Derudover passer det som tilbehør til nærmest alt.

Råkostsalat med forskellige toppings

Som sagt så topper jeg altid råkostsalaten med lidt forskelligt, og rigtig tit ender det med enten de her kanelristede rugflager eller ristet kokos. Men jeg er også rigtig glad for at bruge ristede kerner som solsikkekerner og græskarkerner og alle mulige slags nødder, som også gerne er ristede først og med enten kanel eller måske karry, hvis det er til kylling eller fisk.

Råkostsalat
Udskriv
Råkostsalat med ingefær og to slags topping
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
5 t 22 min
 
Råkostsalat med ingefær og to slags topping er det perfekte tilbehør til aftensmaden
Ret: Tilbehør
Køkken: dansk
Antal: 4
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 4 gulerødder
  • 1/4 hvidkål
  • 1 tsk. fint revet ingefær
  • 1 tsk. agavesirup
  • 1 spsk. olivenolie
Toppings
  • Rugflager
  • Kanel
  • Smør
  • Kokosmel
Sådan gør du
  1. Skær gulerødderne og hvidkålen i grove stykker, og kom det ned i foodprocessoren. Blend indtil det er finthakket. Alternativt kan man rive det på et rivejern.
  2. Bland råkostsalaten sammen med fintrevet ingefær, agavesirup og olivenolie.
  3. Rist kokosmelet på en tør pande, indtil det begynder, at tage en smule farve. Tag det af panden og lad det køle lidt af.
  4. Rist rugflagerne i lidt smør på panden sammen med kanel, indtil rugflagerne bliver en smule sprøde. Lad dem køle af.
  5. Server råkostsalaten med de to valgfrie toppings.

 

råkostsalat af julie karla
råkostsalat med ingefær af julie karla
1 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Laksefrikadeller med kapers, æble og citron
Næste indlæg
Mangler du aftensmad ideer – Lasagne med spidskåls-plader

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

1 kommentar

Anonymous april 2, 2014 - 9:41 am

Tak for inspirationen – det skal da prøves med det vuns 🙂

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen