JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Rødbedesalat med spinat, æg og kapersmayo

af Julie Karla juli 15, 2013
Skrevet af Julie Karla juli 15, 2013

Jeg har længe tænkt på at lave denne lækre rødbedesalat, da jeg har haft en del rødbeder liggende i min grøntsagsskuffe, som jeg ikke har fået brugt. Men i sidste uge besluttede jeg mig for at lave retter ud af dem alle, og det har resulteret i et par nye rødbedeopskrifter, som kommer på bloggen. Denne her rødbedesalat var et hit og var dejligt mættende, og så er den ikke mindst super nem at lave. Jeg spiste rødbedesalaten sammen med et skønt maltbrød, så det var et godt aftensmåltid!

Spinatsalat

 

Opskrift Rødbedesalat

Ingredienser (2 pers.)
100 gr. spinat
4 mellemstore rødbeder
2 æg
2 spsk. god mayonaise
1 spsk. kapers
Peber
Groft brød

Tilberedning
Kog rødbederne møre med skal i ca. 1 time. Sæt gryden under hanen og skyl rødbederne med koldt vand, for så er det super let at pille skrællet af. Kog æggene, skyl spinaten og bland mayonaisen sammen med grofthakkede kapers og frisk kværnet peber. Anret rødbedesalat som vist på billedet. 

 

Spinatsalat

rødbedesalat
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Frugtsalat med avocado og græskarkerner
Næste indlæg
Figencreme med hasselnødder

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen