JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Restauranter i Hannover – Handwerk

af Julie Karla september 17, 2017
Skrevet af Julie Karla september 17, 2017

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg om min ferie i Niedersachsen, var jeg så heldig at komme i med i køkkenet på restaurant Handwerk, som er en af de rigtig gode restauranter i Hannover. Og hvis du har læst indlægget, så har du måske også set billederne af det lækre mad, Thomas, køkkenchefen, lavede til os.restauranter i Hannover

Efterfølgende har han været så sød at dele sin opskrift med mig, så den synes, jeg da selvfølgelig også, at I skal have. Det er en dejlig ret med lynmarineret aborre, som vil gøre sig helt perfekt som en skøn forret. På Handwerk kører de et koncept med 7 små retter i en menu, og her var aborren én af de syv retter.

restauranter i Hannover
Udskriv
Aborre med avocado og grøntsager i ponzusauce
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 

Lækker og nem forret. Prøv denne lynmarinerede aborre med avocado og grøntsager i ponzusauce

Ret: Forret
Køkken: internationalt, tysk
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 1 stk aborre 300-400 gr. (frosset før brug)
  • 80 gr gulerødder
  • 80 gr bladselleri
  • 80 ml sojasauce
  • 40 ml mirin japansk sake der bruges til madlavning
  • 1 stk avocado
  • 1 stk lime
  • salt
  • sukker
  • vindruekerneolie
Sådan gør du
  1. Skær aborren ud i to fileter og fjern skindet. Læg de to fileter på en bradpande og drys med lidt salt og sukker (ca. ½ tsk. af hvert) på begge sider. Lad fileterne marinere i 30 min.


  2. Skær gulerødder og bladselleri i små tern og svits dem i en gryde med lidt vindruekerneolie. Tilsæt salt og sukker efter smag. Hæld Mirin og sojasauce på og sluk derefter for ilden. Lad grøntsagerne køle af i gryden.


  3. Halvér avocadoen og kom kødet i en lille skål. Tilsæt limejuice og salt, og mos det hele med en gaffel, indtil du får en fin creme.


  4. Efter 30 minutters marineringstid tørres fiskfileterne af med køkkenpapir og de skæres i strimler.

  5. Kom avocadocreme på tallerkenen, og læg fiskestrimlerne på. Fordel grøntsager og ponzusauce oven på fisken, og servér!

 

Husk at du kan læse mere om mine besøg på restauranter i Hannover og omegn og se videoer derfra i mit tidligere indlæg om min ferie i Niedersachsen.restauranter i Hannover - handwerk

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Stuvede bladbeder opskrift
Næste indlæg
Melonsalat med halloumi ost og parmaskinke

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen