JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Simpel rødbedesalat opskrift

af Julie Karla januar 14, 2016
Skrevet af Julie Karla januar 14, 2016

Jeg lovede i mit sidste indlæg at poste denne her simple rødbedesalat opskrift. Det var nemlig denne her salat, som jeg spiste sammen med mit rosmarin farsbrød. Og det var et super dejligt og anderledes aftensmåltid end det traditionelle farsbrød med sovs og kartofler. Selvom der nu heller ikke er noget i vejen med det engang imellem.

rødbedesalat opskrift | www.juliekarla.dk

Jeg har også for ganske nyligt lavet en bagt rødbedesalat med citrus og feta, og det er jo en hel del i samme boldgade som denne her rødbedesalat opskrift. Men hvad kan jeg sige – man kommer bare langt med bagte rødbeder og en god feta! Det er i hvert fald nogle af mine to yndlings-salatingredienser her i vintermånederne.

rødbedesalat opskrift | www.juliekarla.dk

Udskriv
Simpel rødbedesalat opskrift
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
40 min
 
Antal: 3 -4
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 500 gr. rødbeder
  • 2 appelsiner
  • 75 gr. feta jeg brugte gedefeta
  • 1 håndfuld ristede afskallede hasselnødder
  • Olivenolie
Sådan gør du
  1. Skræl rødbederne og skær dem i ikke alt for tynde skiver. Vend dem i olivenolie og spred dem ud på en bageplade. Drys med frisk kværnet peber. Bag rødbederne, indtil de er bagte i ca. 30-35 minutter ved 200 gr. alt efter tykkelse.
  2. Lad rødbederne køle af.
  3. Skær skrællen af appelsinerne med en skarp kniv, og skær appelsinerne i ringe. Fjern det midterste hvide og eventuelle kerner.
  4. Anret de afkølede rødbeder sammen med appelsinstykkerne. Drys med smuldret gedefeta og groft hakkede, ristede hasselnødder. Dryp til sidst med olivenolie og servér.

Organic-Bird

Her de sidste par uger er jeg begyndt at lave ret store portioner mad til aften, så der er til to dage og gerne flere. Jeg er nemlig så ufattelig træt om aftenen (han vejer riiiimelig meget efterhånden), så energiniveauet for at kokkerere hver dag er ikke så stort. Og så er der bare ikke noget bedre end at spise gode rester eller tage den hjemmelavede aftensmad ud af fryseren. Tænker at det nok kommer til at fortsætte i den dur, når den lille mand kommer ud.

Og derfor er jeg også i gang med at lave to farsbrød her til aften, så der er til de næste par dage!

rødbedesalat opskrift | www.juliekarla.dk

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Farsbrød opskrift
Næste indlæg
Morgenmadsbruschetta med røræg og bacon

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen