JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Røræg opskrift med ramsløg

af Julie Karla maj 4, 2021
Skrevet af Julie Karla maj 4, 2021

Tænk at noget SÅ simpelt kan smage SÅ godt. For det gør denne her røræg. Det er såre simpelt en røræg opskrift med ramsløg og indeholder kun følgende få ingredienser: Æg, ramsløg og smør. Og så selvfølgelig også salt og peber.

Jeg har ikke rigtig styr på hvor mange gange, vi har fået de her røræg her på det seneste. Det er MANGE gange, og drengene på 1 og 5 år er mindst lige som vilde med det som forældrene. Og det er egentlig meget sjovt, for Nord på 5 år er ellers ikke vildt begejstret for at kunne se “grønne blade” i sin mad. Han er fx rimelig kritisk overfor friske krydderurter i maden. Men lige med ramsløg, så er han helt frisk. Måske fordi han selv har været med ude i skoven og fylde poser, og måske fordi både han og hans lillebror bare elsker æg i alle afskygninger og særligt røræg. Så han godtager ligesom, at mor endnu engang har sneget nogle “grønne blade” ned i maden.

den bedste røræg opskrift

Den bedste røræg opskrift med en særlig metode

Hvis du spørger mig, så skal man aldrig røre i sine røræg. Og ja, ret så paradoksalt, når det nu hedder, som det hedder. Men jeg har faktisk skrevet et helt indlæg om min metode til at lave de bedste røræg. Det er i det her indlæg på verdens bedste scrambled eggs hvor jeg også har lavet en video, der viser det. Og tag jer ikke af navneforvirringen. Røræg og scrambled eggs er det samme, jeg bruger bare to forskellige ord i hvert indlæg af SEO mæssige årsager, men det er en anden snak.

lækker røræg opskrift

Tilbehør til røræggene

Og hvis vi lige afslutningsvist skal runde tilbehør til dine røræg, så kunne jeg sagtens forestille mig noget røget laks eller makrel. Du kan også skære noget dejlig pølse til, fx en fennikelpølse eller chorizo. Og endelig er et drys revet Vesterhavsost heller ikke helt af vejen, jeg siger det bare!…

den bedste røræg opskrift
Udskriv
Røræg opskrift med ramsløg
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad
Køkken: internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1/2 spsk smør
  • 5 æg
  • 4-5 store blade ramsløg
Sådan gør du
  1. Pisk æggene godt sammen i en skål.

  2. Skyl ramsløgene og hak dem groft. Vend dem i æggene.

  3. Varm smør op på en slip lidt pande ved middelvarme.

  4. Kom æggemassen på. Når den begynder at boble lidt rundt i siderne, begynder man at skubbe æggene rundt. Der skal ikke røres.

  5. Når æggene er næsten færdige, dvs. stadig er en lille smule våde på overfladen, tages de af varmen og lægges over på 4 tallerkner.

  6. Drys med lidt ekstra ramsløg og salt og peber.

blog røræg opskrift
2 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Ramsløgspesto
Næste indlæg
Quesadillas med kylling, pesto, gedeost og syltede rødløg og æble

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

2 kommentarer

Anne-Marie maj 4, 2021 - 6:30 pm

Det er så lækkert, men nogen små tern cheddar ost som også vendes i, er en af vores favoritter her hjemme.

Reply
Julie Karla maj 4, 2021 - 6:36 pm

Uhh det lyder mega godt!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen