JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Rørt feta opskrift med hvidløg

af Julie Karla juli 6, 2014
Skrevet af Julie Karla juli 6, 2014

Rørt feta er noget jeg virkelig elsker! Og i aften står menuen på en god tomatsalat, lammefrikadeller og så selvfølgeligt rørt feta med hvidløg, som er så simpel en opskrift, men simpelthen så skøn. Jeg har valgt at putte hvidløg i, men man kan også sagtens putte forskellige krydderurter i eller paprika. Den rørte feta smager super godt sammen med lammekød, men er egentlig bare god til alt.

Det er vigtigt, at man køber en feta i blok. Helst én man ved er rigtig cremet, for så bliver rørt feta bare bedst.

lækker rørt feta

Jeg har haft den skønneste weekend! I går var jeg på Hven, og i dag har jeg været ude at plukke bær hele dagen sammen med Mikkel. Vi nåede også lige et smut forbi Aarstidernes gårdbutik i Humlebæk for at købe lidt grønt. Vi fik virkelig plukket mange bær, og jeg har nu fyldt fryseren med poser af lækre danske sommerbær, og så skal der ellers spises bær resten af ugen af dem, som vi ikke frøs ned.

Vi plukkede både hindbær, stikkelsbær, solbær og ribs. Jeg elsker at tage ud i det danske sommerland, og ikke mindst når vejret er så godt, som det har været i dag. Og en tur på en pluk-selv gård kan varmt anbefales! Det er billigere end at købe bær i supermarkedet, og så er det bare tusind gange mere lækkert. Men nu tilbage til rørt feta opskriften!

Rørt feta opskrift

Udskriv
Rørt feta opskrift med hvidløg
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
 

Rørt feta opskrift med hvidløg. Det her er tilbehør, der nærmest passer til alt!

Ret: Salat
Køkken: græsk
Antal: 1 stor skål
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 500 gr. feta i blok
  • 1 dl. creme fraiche 9 %
  • 1 fed hvidløg
  • Persille
  • Rødløg
Sådan gør du
  1. Kom fetaen i en foodprocessor sammen med creme fraiche og et fed hvidløg.
  2. Blend indtil man har en fin ensartet masse.
  3. Pynt den rørte feta med fint hakket persille og rødløg.
rørt feta opskrift
1 kommentar
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Squashnudler med lynstegt soja-honning marineret tun
Næste indlæg
Bulgursalat med feta, spinat og hindbær

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

1 kommentar

jørgen ege februar 28, 2017 - 10:41 am

din opskrift er absolut det bedste jeg nogensinde er stødt på.. flere af den slags tak
du er en gud, med feta

lige til en anden gang, din inkonsistens ved brugen af henholdsvis 1 og et fed hvidløg, tirrer mig umådeligt

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen