JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Ærtepure med rygeost, røget laks og rugbrød

af Julie Karla maj 23, 2013
Skrevet af Julie Karla maj 23, 2013

Det har været noget af en uge, for i tirsdags blev jeg nemlig færdiguddannet som Cand.merc.(kom.)’er fra CBS, og det var en fantastisk dag. Tænk, at jeg nu er færdig med at gå i skole! Det er både en skøn følelse, men også lidt underligt, for jeg har alligevel brugt de sidste 6 år på Handelshøjskolen. Men jeg glæder mig til mit nye liv som færdiguddannet og er spændt på, hvad fremtiden bringer. Indtil videre har jeg i dag bare nydt at lave mad uden at skulle have dårlig samvittighed over, at jeg ikke brugte tiden på specialet. 
Her til aften lavede jeg en hurtig, sund og lækker ret, som må siges at være en rigtig sommerret. Vi spiste den som forret, og det smagte skønt sammen med et glas hvidvin.

Grand Cru tallerken i porcelæn fra Rosendahl

Ingredienser (3 pers.)
250 gr. ærter
80 gr. rygeost
3-4 spsk. græsk yoghurt
Salt og peber
1 tsk. citronsaft
150 gr. røget laks
Rugbrød i små tern
Smør
Olivenolie
Evt. tørret morgenfrue

Tilberedning
Læg rugbrødsternene på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie og drys med salt. Fordel nogle små tern af smør ud på bagepladen og bag rugbrødsternene ved 225 gr. i ca. 15 minutter, indtil de er sprøde. De skal vendes undervejs. Lad croutonerne køle af. 
Blend ærterne sammen med rygeost, græsk yoghurt, citronsaft og salt og peber. 
Anret ærtepureen sammen med laksen på en tallerken og drys med rugbrødscroutonerne og gerne lidt tørret morgenfrue, da det ser så flot ud.

4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Squashspaghetti med pesto
Næste indlæg
Varm ricottaost med parmesan, timian og rosenpeber

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

4 kommentarer

Julie maj 27, 2013 - 10:32 am

Det ser lækkert ud! – og tillykke med at du er færdig 😉

Reply
Julie Karla maj 27, 2013 - 10:36 am

Tak for det Julie : )

Reply
Mai maj 27, 2013 - 8:47 pm

Tillykke! Så er der sikret flere spændende opskrifter på din dejlige blog!

Reply
Julie Karla maj 28, 2013 - 5:10 am

Tak Mai!
Ja det er der i hvert fald : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen