JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

September kaffedate

af Julie Karla september 10, 2018
Skrevet af Julie Karla september 10, 2018

Jeg vil prøve noget nyt her på bloggen. Hver måned vil jeg komme med et indlæg omkring mit liv. Altså sådan hvad jeg går og laver. Hvad der optager mig mest både professionelt men også i det private. Hvad der har betydet mest for mig i den senere tid, og hvad jeg glæder mig til i den nærmeste fremtid. Og vi starter lige med den private del, og så til nogle nyheder fra mit arbejdsliv!

Jeg kalder indlæggene for en slags kaffedate, for det er vel sådan noget, man normalt laver på en kaffedate med venner eller veninder. Fortæller lidt om, hvordan det går!

En lille dreng, der er begyndt i børnehave

Min lille store dreng Nord er begyndt i børnehave. Lidt tidligere end normalt, han er kun 2 år og 8 mdr., men sådan er det nogle gange, når man går i en integreret institution. OG bor i Københavns kommune, hvor de kommer lidt tidligere i børnehave end andre kommuner.

Det har jeg haft det lidt stramt med, men heldigvis er det en fantastik institution, og det er en småbørnsgruppe, så han klarer det fint. Og første uge gik faktisk rigtig godt.

Jeg tror også, det har været særligt hårdt for moren. Jeg har faktisk virkelig haft svært ved at vænne mig til tanken om at mit barn fra nu af bare hele tiden skal tage de der store skridt, altså fra vugger til børnehave, skole, uddannelse osv., ud i livet. Jeg synes bare, at tiden flyver alt for hurtigt afsted, og det har jeg lidt svært ved at forene mig med. Kender jer mødre derude også til det? Men sådan er det jo, og jeg øver mig i at nyde nuet.

Jeg elsker bare at være mor. Det vil jeg godt have lov til at sige. Det er hårdt nogle gange altid at prøve at gøre sit bedste, men det er verdens bedste ting. Øj, hvor giver han bare meget glæde i sine forældres liv.

En tanke om fremtidens hjem

Jeg er så heldig og yderst taknemlig for, at jeg igennem mit arbejde, kommer ud og ser og oplever en masse spændende ting. Jeg var her i august inviteret på en presserejse til Fjordlandet, og det var virkelig en tur, hvor jeg fik øjnene op for de skønne, skønne steder, der ligger og venter udenfor København. Det der med at være tæt på skov, strand og lidt mere vild natur, det er jeg altså virkelig tiltrukket af.

Og faktisk ligger det ikke så langt væk mere, det der med at flytte ud af byen. Naturen savner vi på Christianshavn. Vi savner også roen udenfor byen. Derfor ligger det i hvert fald ikke så langt væk igen at få mere plads og vigtigst af alt mere natur omkring os. Og så må vi se, hvor det bliver henne.

En stor nyhed fra arbejdsfronten

Og sørme om det ikke blev min tur til at få den store kogebogsdrøm til at gå i opfyldelse. Jeg skal udgive min allerførste sådan rigtig fysiske kogebog hos Fadl’s Forlag i det nye år. Og det er jeg simpelthen bare så mega glad for.

Jeg kan ikke løfte sløret endnu for temaet, men jeg kan sige så meget, at den indeholder massevis af Julie Karla opskrifter og billeder – alle med et sundt twist.

Men den kommer I til at høre mere om. Nu ville jeg bare lige fortælle det, for jeg er simpelthen bare så glad.

Hvad lever jeg egentlig af?

Og ellers går det faktisk bare rigtig godt for min lille enkeltmandsvirksomhed. Der er efterhånden mange der spørger, hvad jeg egentlig lever af.

Og det er ikke til at sige én ting. Man kan sige, at bloggen er én indtægsskilde med reklamer og sponsorerede partnerskaber. Så udvikler jeg opskrifter for andre fødevarevirksomheder. Jeg fotograferer mad, og så hjælper jeg virksomheder i gang med at arbejde med sådan nogle som mig, også kaldet influencers.

Derudover laver jeg private food tours, altså guidede madture i København for madglade turister.

Så jeg laver ligesom lidt af hvert, og nu kommer der også en skøn kogebog oveni! Men fælles er jo M A D E N. Mad er omdrejningspunktet og jeg tænker sådan set også på mad nærmest 24/7. Jeg elsker det.

Skriv endelig en kommentar eller et spørgsmål, hvis du gerne vil vide mere, om alt det jeg laver. Jeg ELSKER kommentarer. Det er nærmest det, der er det bedste ved bloggen her.// Julie Karla

 

 

 

 

 

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Unikke kulinariske oplevelser i Fjordlandet
Næste indlæg
3 nemme tapas med gedeost

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Energibesparende opskrifter og andre gode tips til at...

september 9, 2022

2 kommentarer

Lene jersin september 11, 2018 - 12:52 pm

Kære juliekarla, du skriver supergodt og det er bare en fornøjelse at læse dine positive indlæg. Ser meget frem til
Din bog

Reply
Julie Karla september 13, 2018 - 11:04 am

Tusind tak!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen