JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Spinatpandekager med svampe, forårsløg og røget goudan

af Julie Karla juni 27, 2013
Skrevet af Julie Karla juni 27, 2013

Jeg laver rigtig tit spinatpandekager, for det er så dejligt nemt og man kan putte alt muligt i dem. Jeg laver altid en stor portion, så jeg har til frokost i løbet af ugen, for de er nemlig også rigtig gode kolde. Og der er bare ikke noget bedre end at have lækre pandekager liggende i køleskabet. Selvom de dog aldrig når at ligge der særligt længe!…

Spinatpandekager med røget ost!

I går havde jeg skønne danske champignoner, spinat og forårsløg i køleskabet og så denne her fantastiske røgede goudan fra Naturmælk, som jeg købte i Føtex i sidste uge, da jeg var i Århus. Det var en lækker kombination, og jeg kan i den grad anbefale, at prøve den røgede ost. Jeg tror også, at den vil smage super godt ovenpå en omelet eller i en varm sandwich. 

spinatpandekager

 

Udskriv
Spinatpandekager
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
40 min
 

Super sunde og lækre spinatpandekager med fyld

Ret: frokost, Hovedret
Køkken: internationalt
Antal: 10 pandekager
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 75 gr friske spinatblade
  • 3 æg
  • 4 dl mælk
  • ca. 150 gr hvedemel
  • salt
  • smør til stegning
Fyld
  • champignon
  • forårsløg
  • revet røget Goudan fra Naturmælk (eller en anden valgfri ost)
Sådan gør du
  1. Blend spinat, æg og mælk i en food processor. Tilsæt hvedemel og salt og blend igen, indtil man har en ensartet pandekagedej.
  2. Lad dejen hvile i en halv time, og steg champignonerne imens. Riv osten og snit forårsløgene fint.


  3. Steg pandekagerne i smør på en varm slip-let pande og server spinatpandekagerne med fyldet.

sunde spinatpandekager
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Cremet feta
Næste indlæg
Boller i karry

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen