JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Squashnudler med lynstegt soja-honning marineret tun

af Julie Karla juli 2, 2014
Skrevet af Julie Karla juli 2, 2014
Her er en opskrift på en skøn og let forret, nemlig lynstegt tun på bund af squashnudler, der er inspireret af det asiatiske køkken. Jeg har altså lavet en sund nudelret, hvor jeg har udskiftet de klasisske nudler med squashnudler og serveret dem sammen med skiver af mør tun.

En skøn rosastegt tun med sunde squashnudler

Jeg elsker tunsteaks, men får desværre lavet det alt for sjældent. Og det er jo mærkeligt, når det er så ufatteligt nemt at lave. Tunbøfferne skal blot marinere i min. 1 time, og så steges på panden i ganske kort tid. Det er nemlig vigtigt at tunen er rosa inden i, så det må endelig ikke få for meget.
Vil man servere squashnudlerne til forret kunne man jo passende lave en god grøn eller rød karryret som hovedret for at blive i det asiatiske køkken. Det kunne f.eks. være med and, kylling eller svinekød. Men man kunne selvfølgelig også sagtens fortsætte med fisk. 

squashnudler med tun
Udskriv
Squashnudler med lynstegt tun
Forb. tid
1 t
Tilb. tid
15 min
 

Super enkel og nem forret med squashnudler og lynstegt soja-honning tun

Ret: Forret, frokost, Salat
Køkken: internationalt, thailandsk
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 squash
  • 200 gr tunsteak
Marinade
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk limesaft
Panering
  • sorte sesamfrø
Pynt
  • friske mynteblade
  • tørret morgenfrue
  • limebåde
Sådan gør du
  1. Marinaden blandes sammen i en skål og tunen lægges ned i. Lad den stå og hvile i min. 1 time.
  2. Squashen rives på langs på et mandolinjern, så man får fine nudler.
  3. Vend tunen i sorte sesamfrø, og steg den i ganske få minutter på hver side i olie på en meget varm pande.
  4. Skær tunen i skiver og server et par skiver tun oven på squashnudlerne.
  5. Dryp med limesaft og drys ekstra sorte sesamfrø over. Pynt med frisk mynte og evt. gul morgenfrue.

 

squashnudler med fisk
2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Blomkåls-couscous med koriander, citron og ristede cashewnødder
Næste indlæg
Rørt feta opskrift med hvidløg

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

2 kommentarer

Jan Christensen juli 2, 2014 - 8:06 pm

Sommerlig. Elegant.

Bravo!

Reply
Julie Karla juli 3, 2014 - 5:20 pm

Tak Jan!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen