JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Squashpandekager med græskarkerner, dild og skyr

af Julie Karla marts 27, 2013
Skrevet af Julie Karla marts 27, 2013

Jeg lavede de her squashpandekager forleden dag, da jeg havde to store, fine squash liggende. Jeg spiste dem sammen med lidt skyr fraice, der lige hurtigt var blandet sammen med lidt frisk dild. En skøn og nem forår og ikke mindst sommerret, som vil passe super godt sammen med f.eks. lidt røget laks eller bare, som de er.

Lækre squashpandekager

Squashpandekagerne er dejligt svampede pga. af all that squash, og det er jeg ret vild med. Og så egner de sig super godt til madpakken.

Farverne passer også godt til påskens gule farve, så måske squashpandekager kunne indgå, som en del af påskefrokostmenuen? Det tror jeg faktisk, at jeg vil gøre, og så netop lægge en skive røget laks ovenpå hver eneste af dem.

nemme squashpandekager

Udskriv
Squashpandekager med græskarkerner, dild og skyr
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
20 min
 
Køkken: Pandekager
Antal: 12
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 650 gr. squash Ca. 2 store squash
  • 1 tsk. salt
  • 2 æg
  • 100 gr. hvedemel
  • 2-3 spsk. havregryn
  • 2 spsk. frisk finthakket dild
  • En knivspids cayennepeber
  • Frisk revet muskatnød
  • 1/2 tsk. salt
  • Raps- eller olivenolie
  • Peber
  • 200 gr. skyr fraice 8 5 %
  • 1 håndfuld dild
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 Citron
Sådan gør du
  1. Riv de to squash på et rivejern og hæld det over i en skål.
  2. Drys med 1 tsk. salt og rør rundt.
  3. Lad squashen stå og trække i 10 minutter. Saltet er med til at trække væden ud.
  4. Pres herefter så meget væde ud af squashen som muligt.
  5. Bland squashen sammen med æg og kom herefter finthakket dild, godt med fintrevet muskatnød, cayennepeber og salt og friskkværnet peber i. Tilsæt til sidst hvedemel og havregryn.
  6. Brug en spiseske til at forme små pandekager og pres dem flade på panden med skeen.
  7. Steg squashpandekagerne i olie på en varm pande. Først indtil de er brune og sprøde på den ene side, hvorefter de vendes og steger videre.
  8. Rør skyr sammen med fint hakket dild, salt og peber.
  9. Rist græskarkernerne på en tør pande og drys dem over de færdigstegte squashpandekager og server dem sammen med dildskyr og citronbåde.

 

smukke squashpandekager
3 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Squashlasagne med citron-ricotta, parmaskinke og pinjekerner
Næste indlæg
Små broccolitærter med quinoa og gedeost

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

3 kommentarer

A + K = ♥ marts 29, 2013 - 12:11 pm

Ih, de ser lækre ud. Er tosset med dild for tiden!(:

– Anne

Reply
Julie Karla marts 29, 2013 - 5:00 pm

Hej Anne.
Det er de også kan du tro : )
Ja også mig, dild smager skønt!

Reply
Squashpandekager | Signes Mad september 23, 2017 - 12:52 pm

[…] bliver fin og fast, og er meget nem at stege. Jeg fandt inspirationen lige her. Pandekagerne mætter rigtig godt, og jeg skulle hilse fra min datter og sige, at de også er gode […]

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen