JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Squashspaghetti med pesto

af Julie Karla maj 15, 2013
Skrevet af Julie Karla maj 15, 2013

Her kommer så min squashspaghetti opskrift med tomat-mandel pesto og bacon, som jeg lavede i Go’ Morgen Danmark i søndags. Det er virkelig blevet en af mine yndlingsretter, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde bliver træt af den. Den er let og lækker og helt perfekt til en sommeraften med et godt glas hvidvin til. 
Squashspaghetti med pesto
Ingredienser (2 pers.)
1 stor squash
70 gr. bacon
Ristede græskarkerner
Grofthakket persille
Tomat-mandel pesto:
200 gr. soltørrede tomater (der har ligget i olie)
25 gr. parmesan
50 gr. mandler
1 hvidløg
1/2 tsk. tørrede chiliflager
Ca. 1 ½ dl. olivenolie
Tilberedning
Først tilberedes pestoen. Bemærk, at det er en stor portion, så man har til mange dage. Ko

m de soltørrede tomater i en foodprocessor eller blender. Hæld mandler, parmesan, hvidløg og olivenolie i, og blend indtil man får en ensartet masse og opnår den rette konsistens.

Snit squashen i fine spaghettistrimler på et mandolinjern og drys squashspaghettien med lidt salt og dråber af olivenolie og citron.
Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på en tør pande. Læg den sprøde bacon over på en tallerken med køkkenrulle, og lad det suge lidt af fedtet.
Anret nu squashspaghettien på pastatallerkner og fordel lidt tomat-mandel pesto over og drys til sidst med den sprøde bacon og server retten med ristede græskarkerner, groft hakket persille og et drys frisk kværnet peber.
Squashspaghetti med pesto

5 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Havregrød med hasselnøddesmør, kakao og mørk chokolade
Næste indlæg
Ærtepure med rygeost, røget laks og rugbrød

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

5 kommentarer

Anonymous maj 17, 2013 - 11:34 am

Tak for mange skønne opskrifter, det er virkelig en fin blog du har 🙂 Hvor kan man købe pancetta i skiver?

Reply
Julie Karla maj 17, 2013 - 11:39 am

Hej!
Tak for det : ) Jeg er glad for du kigger med!
Jeg har købt runde skiver af pancetta i Super Brugsen, og Irma har det i aflange skiver, og så tror jeg faktisk også, at jeg har set det i Føtex.
Kærlig hilsen
Julie K.

Reply
Frida Pihl februar 24, 2015 - 5:24 pm

Den her ret smager simpelthen så lækkert!

Reply
Grethe januar 7, 2017 - 3:49 pm

Hvor er det bare en dejlig og glad oplevelse at futte rundt herinde på din hjemmeside.
Bliver meget inspireret, og nyder specielt, at der ikke er mio af ingredienser i de forskellige retter.
Det hele er så let at gå til.
Skal prøve rødbede/mango salaten i aften, men kakifrugten må erstatte mangoen, som jeg ikke lige har nogen af:).

Reply
Julie Karla januar 8, 2017 - 6:18 am

Tusind tak for dine søde ord Grethe! Kakifrugt lyder da også super godt!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen