JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Nords yndlingsmad – Stegte bananer med kokos og rosiner

af Julie Karla oktober 19, 2018
Skrevet af Julie Karla oktober 19, 2018

Jeg tænkte, at jeg lige her op til weekenden, ville dele en af min lille søn Nords absolut yndlingsmadder. Og også min! Det er simpelthen så nemt at lave denne her opskrift, men det ser så fint ud, og smager helt fantastisk. Stegte bananer med kokos og rosiner. Det er jo det perfekte match og lige noget, der går rent ind hos de små.stegte bananer med kokos og rosiner til eftermiddagsmad

Nords yndlingsmad

Nord er vild med det, og hvis ikke de stegte bananer kommer på rugbrød eller hjemmebagte boller, så kommer fyldet meget gerne ovenpå hans havregrød, eller min for den sags skyld. For jeg kan nemlig også rigtig godt lide det her.

Jeg har før delt nogle af Nords øvrige yndlingsmåltider som f.eks. de her super nemme havregrødspandekager , eller de her skønne sunde bananmuffins, som i øvrigt er bloggens mest populære indlæg. Og der kommer nok mange flere.

For jeg elsker at udvikle opskrifter til Nord. Vi har ofte virkelig vores hyggestund sammen, når jeg henter ham fra børnehave, og vi så går hjem og spiser eftermiddagsmad sammen og snakker om dagen, der er gået. Der findes ikke noget bedre. Og heldigvis er han ligeså madglad som jeg!

Opskriften kommer fra…

Jeg har lånt opskriften her af mine forældres søde ven Anemette, som i øvrigt er lidt af en guru indenfor madlavning og økologi. Opskriften er fra en af Anemettes bøger, der hedder ‘Pålæg til husbehov’, og apropos bøger, så har jeg slet ikke styr på, hvor mange bøger hun har udgivet. Det er rigtig mange! Og de er allesammen lige fantastiske og en kæmpe inspirationskilde for mit virke i dag. Så stor anbefaling herfra!stegte bananer stegt i smør med kokos og rosiner

Stegte bananer der kan varieres i det uendelige

Denne her opskrift er sådan basisopskriften, den jeg altid tager udgangspunkt i. Men varier endelig med lidt forskellige krydderier som kanel eller kardemomme. Andre tørrede frugter end rosiner kunne også være lækkert og lidt kakaonibs eller mørk chokolade drysset over til sidst er vel heller ikke helt i vejen?!

stegte bananer med kokos og rosiner til eftermiddagsmad
Udskriv
Stegte bananer med kokos og rosiner
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 

Den dejligste søde morgenmad eller eftermiddagsmad. Stegte bananer for hele familien!

Ret: Eftermiddagsmad, Morgenmad, Snack
Køkken: dansk, internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 1 dl rosiner
  • 1/2 dl kokos
  • 1 tsk smør
  • Evt. ristede kokosflager til pynt
  • 2 skiver rugbrød eller boller
Sådan gør du
  1. Varm smør op på panden. Skær bananer i skiver og kom dem på panden. Tilsæt rosiner og kokos og lad det stege sammen et par minutters tid til bananerne er dejligt varme.

  2. Kom de stegte bananer på rugbrød og pynt med kokosflager.

stegte bananer med kokos og rosiner på rugbroed

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Oktober kaffedate – og lidt om den bedste ferie i Älmhult
Næste indlæg
Glaskål salat der smager så godt

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen