JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Sunde mini havregrynskager med kanel, rosiner og mandler

af Julie Karla august 4, 2013
Skrevet af Julie Karla august 4, 2013

Jeg har lavet de her sunde havregrynskager før med noget andet fyld og i en lidt større udgave, men i dag fik jeg lyst til at lave nogle små lækre kager, som man kan spise i en mundfuld. Jeg er ret vild med de her kager, som jeg kan spise når som helst. Til morgenmad, eftermiddagssnack eller som det søde indslag til aftenkaffen. Der er ikke noget fedtstof eller tilsat sukker i, så det er en sund lille kage, der giver god energi, når man trænger til noget sødt.

Skærebræt fra Rosendahl

Ingredienser

150 gr. meget moden banan
Ca. 75 gr. fint valsede havregryn
1 æggehvide (æg str. S)
2 spsk. mandler
1 spsk. rosiner
½ tsk. kanel
 

Tilberedning
Mos bananen og bland den sammen med havregryn, æggehvide, groft hakkede mandler, kanel og rosiner. Brug en teske til at forme små kager og læg dem over på en bageplade. Pynt med mandler og bag kagerne i ovnen ved 200 gr., indtil de er let gyldne, ca. 10-15 minutter.

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Jordbær med citronskyr, pistacienødder og agavesirup
Næste indlæg
Quinoagrød med æblemos, skyr og honningristet müsli

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

2 kommentarer

Sofie august 29, 2013 - 1:34 pm

Hej Julie,

Super god opskrift – tak for det:). Har du nogen erfaring med, hvordan de holder sig bedst (fx på køl eller ej), og hvor længe de holder?

Og tak for en rigtig god madblog!
De bedste hilsner Sofie

Reply
Julie Karla august 29, 2013 - 1:53 pm

Hej Sofie
Tak for det! Jeg opbevarer dem i en frysepose, men ikke på køl, og så holder de sig fint et par dage. Men de er nu altid spist inden 3. dagen : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Nem forret med avocado fetacreme

    juni 4, 2015
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen