JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Tortilla med brie, solbærmarmelade og spinat

af Julie Karla august 19, 2014
Skrevet af Julie Karla august 19, 2014

Her kommer der lige en opskrift på en super lækker og anderledes tortilla midt i al byggerodet her på bloggen. Jeg er stadig langt fra færdig med mit nye design, og der skal en del finjustering til, før jeg er tilfreds. Men jeg synes nu, at jeg er på rette vej, og jeg elsker at sidde og sysle med bloggen. Det er virkelig blevet en hobby at designe bloggens look, og hvor har jeg brugt mange timer på at undersøge, hvilke funktioner der skal på bloggen og ikke mindst, hvordan jeg får dem sat op. 

Der vil altså stadig være en del ombygning i gang på bloggen, og jeg håber, at I vil bære over med mig. I mellemtiden vil jeg dog sørge for, at der stadig kommer masser af nye opskrifter. Og derfor vil jeg også i i dag dele min seneste opskrift nemlig tortilla med brie, solbærmarmelade og spinat, som virkelig smager syndigt godt!

Tortilla med brie

Kombinationen af brie og solbærsyltetøj er helt fantastisk. Mange kender nok den friterede camembert med solbærsyltetøj, og denne her tortilla læner sig meget op ad den kombination. Jeg brugte min tortillaer, som stadig er dejligt sød, og som passer perfekt sammen med den salte ost. Spinaten er med som et frisk modspil, og det fungerer super godt. I det hele taget er jeg bare ret vild med de her varme og sprøde tortillaer, hvor den smeltede ost, der ikke kan lade være med at løbe ud af tortillaen, er helt uimodståelig.

Udskriv
Tortilla med brie, solbærsyltetøj og spinat
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
 
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 4 rug- eller fuldkornstortilla
  • 150 gr. brie
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 4 spsk. solbærmarmelade
Sådan gør du
  1. Skær brien i skiver og fordel skiverne på to tortillaer. Læg marmelade oven på osten.
  2. Fordel spinaten på tortillaerne.
  3. Læg to tortillaer ovenpå.
  4. Grill tortillaerne på en tør, meget varm grillpande i et halv minuts tid, indtil der kommer striber på. Vend forsigtigt tortillaen, så den også får striber på den anden side.
  5. Skær de færdige tortillaer i trekanter og server straks.

Tortilla med spinat

Tortilla med masser af ost

Tortilla med fuldkorn

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Oksedeller med quinoa
Næste indlæg
Falafler med rødbede

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen