JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Trøfler med peanutbutter

af Julie Karla januar 30, 2015
Skrevet af Julie Karla januar 30, 2015

De her trøfler med peanutbutter… hold nu op, hvor smager de godt! Hvis jeg selv skal sige det altså (smiley). Jeg er ret vild med peanutbutter og spiser det oftest oven på grød eller på groft knækbrød med lidt finthakket meget mørk chokolade. Det er også virkelig godt ovenpå en skive af et mine søde bananbrød. Men i trøfler som disse blegner det andet altså lidt.

Trøfler med peanutbutter

Jeg har tilsat kokosfiber mel, så de er nemme at forme uden at være alt for klistrede. Og så har jeg puttet nogle poppede quinoa i. Men de kan udelades, hvis det ikke er til at få fat i. Jeg har både lavet dem med og uden quinoa.

De poppede quinoa købte jeg i et økologisk supermarked, da jeg var i Berlin i november, men ellers køber jeg dem i Sverige, når jeg er på shoppetur til Malmø. Det er der, jeg køber et kæmpe basislager af lækre øko ting f.eks. daddelsiruppen, som jeg også har brugt til denne opskrift.

Lidt for gode trøfler med peanutbutter

De her trøfler med peanutbutter får virkelig ben at gå på herhjemme. Jeg er vild med dem, og det er Mikkel også, så der er altid rift om den sidste. Jeg har dyppet dem i meget mørk chokolade, men for en lidt “lettere” udgave har jeg også lavet en portion, som jeg rullede i kakao. Det var også ret lækkert, men man kan selvfølgelig også bare spise dem, som de er.

Trøfler med peanutbutter| www.juliekarla.dk

Udskriv
Trøfler med peanutbutter
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 
Trøfler med peanutbutter er seriøst vanedannende!
Ret: Dessert, konfekt
Køkken: Amerikansk
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 200 gr. peanutbutter crunchy eller smooth. Jeg brugte den crunchy udgave
  • 2 spsk. daddelsirup eller anden sirup
  • 2 spsk. poppede quinoa valgfri
  • 1 spsk. kokosfiber mel
  • 80 % mørk chokolade
Sådan gør du
  1. Kom peanutbutter, daddelsirup, kokosfiber mel og puffede quinoa i en foodprocessor.
  2. Blend indtil ingredienserne er blandet sammen. Dejen føles måske ikke helt sammenhængende, men det bliver den, når man triller den til små kugler.
  3. Smelt chokoladen og dyp peanutbutter trøflerne i chokoladen.
  4. Opbevar trøflerne på køl.

Trøfler med peanutbutter af julie karla | www.juliekarla.dk

 

 

4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
9 opskrifter med modne bananer
Næste indlæg
Lækker pastaret med avocado sauce

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

4 kommentarer

Christina Wonsbeck januar 31, 2015 - 2:12 pm

Åh! Mums, hvor ser de bare gode ud. Det er vidst noget jeg skal begive mig ud i den her weekend. 🙂

Reply
Julie Karla februar 1, 2015 - 10:41 am

Tak Christina, de kan varmt anbefales!

Reply
Natascha juli 9, 2015 - 5:00 pm

De ser lækre ud, men hvor kan man købe poppede quinoa? og normale quinoa forden sags skyld?

Reply
Julie Karla juli 11, 2015 - 3:18 pm

Hej Natascha, De poppede quinoa kan man købe i helsekostforretninger, men de kan sagtens udelades. Har også lavet dem uden. Quinoa kan du købe i de fleste store supermarkeder fra Urtekram.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen