JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Varm pastasalat med kapers, persille og sprød bacon

af Julie Karla januar 3, 2013
Skrevet af Julie Karla januar 3, 2013

Så er jeg netop hjemvendt efter en helt fantastisk tur til Firenze, hvor jeg fejrede nytår sammen med min kæreste. Vi spiste simpelthen så god mad og jeg har selvfølgelig hjembragt en masse lækre italienske goodies, som jeg skal lave nogle retter med. 
Gårsdagens middag bar præg af, at jeg ikke havde fået handlet ind efter ferien, så derfor bestod den af ingredienser, som jeg havde i køkkenet, bortset fra persillen som jeg lige hentede hos grønthandleren. Men på trods af det, så blev det faktisk en rigtig lækker ret, som jeg sagtens kunne forestille mig at lave igen. Og så er den virkelig nem og hurtig at lave. 

Ingredienser (2 pers.)
250 gr. pasta
1 lille glas kapers
1 pk. bacon
1 æble
1 håndfuld frisk persille
1 håndfuld mandler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilberedning
Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at få en smule farve. Tag dem af og steg baconen sprødt på panden. Læg den sprøde bacon på en tallerken med køkkenrulle og lad det suge det overskydende fedt. Kog pastaen al dente og bland den med olivenolien, salt og peber. Bland pastaen sammen med kapers, æbler i små stykker, ristede mandler og finthakket persille. Server den varme pastasalat med bacon, stænk med olivenolie og server.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Store småkager med chokolade, ingefær og kanel
Næste indlæg
Stemningsbilleder fra Firenze

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen